ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 Μπουτάρης : Περιποιεί τιμή για την Θεσσαλονίκη οι ...πουτάνες και οι ...πούστηδες





Τι΄χες Γιάννη… τι΄χα πάντα. Στην Φώτο σαλονικιός φαν του Μπουτάρη, που εγκατέλειψε την πεπατημένη και …ένοιωσε την ..χαρά της ζωής…. αλλά με… δυσκολία. Αυτά τα βάσανα και τις… δυσκολίες έχουν οι …σφιχτοί κόλοι    

Σφοδρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Σε συνέντευξή του στον  Palmo 965 τόνισε: «Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα ντροπή για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τις διδακτορικές πεποιθήσεις. Είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτοί που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου» σχολίασε δεικτικά ο Δήμαρχος.

Για το gay pride που έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, για τους γάμους ομοφυλοφίλων και για τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια τόνισε: «Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης» απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: