ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 Έγγραφα – βόμβα από τη Γαλλία για τη λίστα Λαγκάρντ! Δεν ήταν παράνομο προΐόν όπως είχε πει ο Παπακωνσταντίνου αλλά επίσημα έγγραφα!



Την απαρχή των εγκληματικών χειρισμών του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ αποκαλύπτουν τα νέα έγγραφα που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας.
Όπως προκύπτει οι Γάλλοι έστειλαν επίσημα το CD στον τότε υπουργό Οικονομικών κάνοντας χρήση της φορολογικής σύμβασης Ελλάδας – Γαλλίας για την ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών και όχι «άτυπα και εμπιστευτικά» όπως επίμονα ισχυριζόταν ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Πέραν αυτού στο διαβιβαστικό τους έγγραφο επισήμαιναν ότι το περιεχόμενο της λίστας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για «φορολογικούς σκοπούς» εκθέτοντας με τον τρόπο αυτό τις φαιδρές δικαιολογίες του κ. Παπακωνσταντίνου περι «παράνομου προϊόντος και άρα μη αξιοποιήσιμου»!

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τα πρωτόκολλα παράδοσης παραλαβής και τα έγγραφα που συνόδευαν το CD κατά την πρώτη έλευση στην Ελλάδα στις 29.09.2010 τα οποία καταρρίπτουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τους ισχυρισμούς Παπακωνσταντίνου με τους οποίους επιχείρησε να δικαιολογηθεί για τους λόγους που έκρυψε και δεν έδωσε την λίστα στο ΣΔΟΕ για φορολογικούς ελέγχους.
Διαβάστε τα έγγραφα και τις επίσημες μεταφράσεις από τα γαλλικά στα ελληνικά (κλικ στις εικόνες):
12345
http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: