ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οι Πόντιοι έκραξαν άγρια τον Μπουτάρη: “Ου να χαθείς γαϊδούρι!” (βίντεο)


Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Πόντιοι της Θεσσαλονίκης, στον δήμαρχο της Πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.
Φυσικά το κράξιμο που έφαγε ο Μπουτάρης ήταν απόρροια των δηλώσεων και των πολιτικών του, οι οποίες έχουν πολλάκις προκαλέσει τους Πόντιους.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε...μερικά μόνο από τα «κατορθώματα» του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τα οποία επαξίως τον έχουν αναγάγει σε «κόκκινο πανί» για τους Ποντίους.
Ο Μπουτάρης είχε απαγορεύσει πέρυσι την συγκέντρωση των Ποντίων για την επέτειο της Γενοκτονίας τους από τους Τούρκους, ενώ την ίδια ώρα υποστήριζε ότι η οδός Αποστόλου Παύλου θα πρέπει να μετονομασθεί σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ (!), δηλαδή ήθελε να δώσει το όνομα του σφαγέα των Ποντίων σε δρόμο της πόλης!
Αντιστοίχως δε την ώρα που είχε απαγορεύσει την συγκέντρωση των Ποντίων, δήλωνε ότι θα στηρίξει το gay parade, το οποίο θεωρεί «τιμή» για την πόλη.
Με αυτά και μ’ αυτά έφτασε μέχρι τα δικαστήρια ο Μπουτάρης με τους Πόντιους, όπου εν τέλει έχασε και την δίκη.
Όμως επειδή πλησιάζουν δημοτικές εκλογές και έπρεπε να πάει για ψηφαλάκια έβαλε το γραφείο Tύπου του να γράφει ότι δήθεν τα βρήκε με τους Πόντιους και πήγε στην χθεσινή συγκέντρωση τους. 
Όμως οι Πόντιοι δεν είχαν ξεχάσει την περσινή προσβολή που τους είχε επιφυλάξει ο δήμαρχος και τον «περιποιήθηκαν» καταλλήλως, αποδίδοντας του μέχρι και τον χαρακτηρισμό «γαϊδούρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: