ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΕΠΝΙΓΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟ)



dogs

Προχθές το μεσημέρι γύρω στη 13.00 ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στη θάλασσα στο καρνάγιο. Μάρτυρες που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν την δημοτική αστυνομία, της οποίας άνδρες έφθασαν άμεσα στο σημείο.
Μετά ειδοποιήθηκε και το λιμεναρχείο Ρόδου, αλλά μέσα στα επόμενα 45 λεπτά δε φάνηκε κανείς στο σημείο. Οι ανήλικοι έπνιγαν με σκοινιά τα σκυλιά από τη στεριά μέσα στη θάλασσα και όταν αντιλήφθηκαν ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία έγιναν άφαντοι.
Ένα μικρό σκυλάκι τους ξέφυγε από το σκοινί και έπεσε μέσα στη θάλασσα. Στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από το συμβάν μπορείτε να δείτε που μπήκε το σκυλάκι για να γλυτώσει. Κάποιος Άγγλος που βρέθηκε στην περιοχή βούτηξε και έβγαλε έξω το τρομαγμένο ζώο.
dogs2
Στο σημείο βρέθηκε και μια δικηγόρος που υποστηρίζει τη φιλοζωική οργάνωση και με τη συνεργασία της με τη δημοτική αστυνομία, θα παραλάμβανε το σκυλάκι η Φιλοζωική.
Το γεγονός έρχεται να στηρίζει προχθεσινό δημοσίευμα του rodosreport για την επαιτεία και τα κουτάβια και το πως τα κακομεταχειρίζονται. Αυτή τη φορά υπήρξαν μάρτυρες και σταμάτησαν την απάνθρωπη δράση των ανήλικων αθίγγανων. Αναλογιστείτε πόσα παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί. Επιτέλους πότε θα παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: