ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!




ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!
 Πρόκειται για το μέλλον της Ελλάδος, για το αύριο των παιδιών μας το οποίο τα πολιτικά ραμολιμέντα που διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου, το έχουν καταστρέψει. Αυτοί που σύρουν με το ζόρι στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας και συνεπακόλουθα στην αυτοκτονία πολλούς άλλους, νοιάζονται να κάνουν τη δουλειά των τοκογλύφων που αποσκοπεί στην διάλυση των πάντων. Και η παιδεία μας δεν θα υπάρχει σε λίγο. Σχολεία θα βάλουν λουκέτο και 10.000 εκπαιδευτικοί θα φύγουν κλωτσηδόν επειδή το γουστάρουν οι τροϊκανοί και οι εδώ εντολοδόχοι τους.
 Εάν οι καθηγητές δεν υποκύψουν και πάνε σε απεργία εν μέσω εξετάσεων, μπορεί να χαθεί μια χρονιά αλλά δημιουργούνται άμεσες προϋποθέσεις να πέσει η κυβέρνηση των προδοτών. Τι κι αν περάσει σήμερα το παιδί σου σε κάποια Σχολή; Με την καμμένη ελληνική γη που υπάρχει, το παιδί σου θα φύγει στην ξενιτειά. Θα πληρώσεις δηλ. λεφτά και δάνεια με τόκους στην Μέρκελ για να σπουδάσεις το παιδί σου και μετά θα σου το πάρει τσάμπα η Γερμανία!!!
 Καταλάβετε την μπλόφα που έχουν στήσει οι δανειστές σε βάρος μας;
 Διβάστε τα άθλια επιχειρήματα του υπουργού Αρβανιτόπουλου, για να δείτε πώς πάει να πιάσει στο φιλότιμο τους εκπαιδευτικούς:
 «Την ώρα που όλοι οι Έλληνες έχουν κάνει τεράστιες θυσίες για να βγει η πατρίδα από την κρίση ζήτησα από τους εκπαιδευτικούς να βάλουν πλάτη για να μην υπάρξουν κενά αυξάνοντας τις ώρες εβδομαδιαίως από 21 σε 23 . Η συντριπτική πλειοψηφία αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες και συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια. Είναι αδιαπραγμάτευτη η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών. Δεν υπάρχει παιδαγωγός που θα θέσει σε ομηρία τον μόχθο των μαθητών».
 Έχουν κάψει την γη και τους Έλληνες και πιπιλάνε ακόμη το ίδιο παραμύθι: "Να βάλετε πλάτη"! Άει σιχτίρ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: