ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΚΟΛΑΣΗ ΜΙΣΟΥΣ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η "ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ"



Και να θυμάστε αφού διαβάσετε το άρθρο που ακολουθεί… Η κόλαση για τον τόπο μας μόλις τώρα ξεκινά. Οι εφιάλτες της Αθήνας έβαλαν και πάλι το χέρι τους. Η υπεράσπιση της πατρίδας σου περνά πια στα δικά σου τα χέρια…


Θυμάστε την περίφημη απειλητική επιστολήπου καταγγέλθηκε ότι εστάλη στα γραφεία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας??? Ξανακούσατε κάτι σχετικό με αυτό το γεγονός??? Βρέθηκαν ένοχοι??? Οδηγούν κάπου οι έρευνες??? Υπήρξε καμία συνέχεια???

Δεν υπήρξε!!! Αναρωτήθηκες γιατί μετά από ένα τέτοιο γεγονός υπάρχει από παντού απόλυτη και από κάθε άποψη ένοχη σιωπή, ή είσαι απλώς …Μαλάκας???

Δείτε τι λέγαμε τότε γι αυτό το φιάσκο πρακτόρων, προβοκατόρων και εντεταλμένων των μυστικών υπηρεσιών, ΕΔΩ.

Θυμάστε τι ακολούθησε αυτής της περίφημης απειλητικής επιστολής??? Θυμάστε που τονίζαμε πως... 


Τόσο η απειλητική επιστολή όσο και η απαντητική καταγγελία του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, βρώμαγαν από μακριά πως ήταν δημιούργημα των ίδιων σκοτεινών και επικίνδυνων κέντρων???
Θυμάστε τις απειλές που διατυπώνονταν και άμεσα αλλά και σαφώς στην απαντητική επιστολή σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και της Ελληνικής πολιτείας??? Υπήρξε καμία αντίδραση των μουσουλμάνων για το υβριστικό και φυσικά απαράδεκτο περιεχόμενο της απειλητικής επιστολής???

Δεν υπήρξε!!! Και ευτυχώς δηλαδή που δεν υπήρξε... (Ενώ θυμάστε τι έγινε αλλού για ένα και μόνο σκίτσο) Αναρωτήθηκες γιατί δεν υπήρξε ή παραμένεις απλώς …Μαλάκας???

Δείτε τι λέγαμε τότε και γι αυτή την περίφημη απάντηση της Μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας,ΕΔΩ.

Θυμάστε πως συνδέσαμε όλο αυτό το ελεεινό σκηνικό με το κατάπτυστο νομοσχέδιο Ρουπακιώτη που βαφτίστηκε αντιρατσιστικό αλλά στην ουσία αποτελεί ένα επικίνδυνο ανθελληνικό εξάμβλωμα???

Και το εξάμβλωμα σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα…
Και οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν πλήρως…
Ο ασκός του Αιόλου για την ασύδοτη δράση τουρκοπρακτόρων και ισλαμοφασιστικών συμμοριών μόλις τώρα ανοίγει.


Και θυμηθείτε… Η κόλαση για τον τόπο μας μόλις τώρα ξεκινά. Οι εφιάλτες της Αθήνας έβαλαν και πάλι το χέρι τους. Η υπεράσπιση της πατρίδας σου περνά πια στα δικά σου τα χέρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: