ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Ο πατέρας βρήκε νεκρή τη γυναίκα του στο σαλόνι και είδε το γιο του να κρατά το φονικό μαχαίρι! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ



ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Ο πατέρας βρήκε νεκρή τη γυναίκα του στο σαλόνι και είδε το γιο του να κρατά το φονικό μαχαίρι! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Πρωτοφανές το έγκλημα που διαπράχθηκε απο τον 17χρονο μαθητή

Συγκλονισμένη είναι η γειτονία στην οδό Ιωνίας του Αγρινίου από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Όπως δηλώνουν δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, και μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Ο φερόμενος ως δράστης μαθητής, βρίσκονταν σε περίοδο πανελληνίων εξετάσεων, με τους δύο γονείς του να είναι εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας είναι φοιτητής Ιατρικής στο εξωτερικό.
Η οικογένεια σύμφωνα με το agriniopress.gr περιγράφεται ως ησυχη, ευγενική και αγαπητή στην γειτονιά. Οι γείτονες επίσης περιγράφουν τον ανήλικο δράστη ως κλειστό χαρακτήρα, χωρίς έντονη κοινωνική ζωή και ιδαιτερες παρέες, με κύριες ασχολίες του τα παιχνίδια στον υπολογιστή και την τηλεόραση.
Το έγκλημα, όπως ειναι φυσιολογικό έχει συγκλονίσει και την εκπαιδευτική κοινότητα αφού τόσο το θύμα όσο και ο συζυγός και πατέρας του δράστη είναι εκπαιδευτικοί, γνωστοί στο Αγρίνιο.
Η δολοφονια έγινε αμέσως αντιληπτή απο τον πατερα του δράστη, που ξύπνησε και βρηκε τη γυναικα σε μια λίμνη αιματος, ενώ πριν ενημερωθεί η Αστυνομια εκει βρεθηκαν και συγγενεις που διαμένουν στο διόρωφο σπίτι όπου έγινε το φονικό.
Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τόσο τους συγγενείς όσο και τους συμμαθητές του 17χρονου, ενώ παγωμένη η εκπαιδευτική κοινότητα βιώνει τον άδικο χαμό της συναδέλφου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: