ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

KΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ QUINCY ΣΤΗ MΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...




Η Φωτογραφία προέρχεται απ'το αεροπλάνο που έχει αναστατώσει το Quincy τις τελευταίες εβδομάδες... Τι έχει συμβεί όμως;
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται συνεχώς για τον θόρυβο που προκαλεί κάποιο μονοκινητήριο αεροσκάφος τύπου Cessna το οποίο συνεχώς πετάει κυκλικά μεταξύ του Quincy και του Milton.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Δημάρχου Thomas Koch αναφέρει ότι έχουν λάβει δεκάδες τηλέφωνα καταγγελιών τα οποία αναφέρουν το περιστατικό. Η Υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας επιβεβαιώνει την πτήση, ωστόσο δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες.
Ο αριθμός στο κάθετο σταθερό είναι N906TM, το οποίο ανήκει σε μια εταιρεία που ονομάζεται RKT Productions. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι άγνωστη σχεδόν ανύπαρκτη αφού υπάρχει μόνο ένας αριθμός γραμματοκιβωτίου στο Bristow στο Vancouver.
Ο εκπρόσωπος του πλησιέστερου αεροδρομίου Manassas Regional Airport, ποτέ του δεν έχει ακούσει την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά ούτε το αεροπλάνο δεν έχει απογειωθεί απ'το συγκεκριμένο αεροδρόμιο!
Οι κάτοικοι του Quincy αναφέρουν ότι το αεροπλάνο αποκλείεται να είναι μόνο ένα. Αφού πετάει συνεχώς λέει η Jennifer Azevedo-Andre η οποία κατοικεί στο Merrymount "Αυτό είναι το ένα από τα δύο που έχουμε φωτογραφία, υπάρχει ακόμα ένα του οποίου η άτρακτος είναι χρώματος μπλε σκούρου. Ο άντρας μου είναι πιλότος, το Cessna μπορεί να πετάει περίπου 7 με 8 ώρες μέχρι να χρειαστεί καύσιμα. Σίγουρα έρχεται κάποιο άλλο να το αντικαταστήσει. Το θέμα είναι γιατί;".
Οι πτήσεις σταμάτησαν όταν έπεσαν οι τελευταίες βροχές όμως οι πολίτες ανησυχούν ότι θα ξαναρχίσουν!
O Michael Gundersen, κάτοικος Wollaston, συμφωνεί ότι ο θόρυβος ήταν ανυπόφορος αφού το άκουγε κάθε μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας προκαλώντας του τεράστια ανησυχία. "Τον άκουγες τον θόρυβο ακόμα και με κλειστά παράθυρα, προσπαθούσες να κοιμηθείς και δεν μπορούσες!"
Ο Gundersen παρατήρησε ότι ο θόρυβος γινόταν ανυπόφορος όταν το αεροπλάνο έκανε την στροφή του κάθε 6 λεπτά περίπου και σε συγκεκριμένα σημεία...σίγουρα δεν προερχόταν από τον κινητήρα του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: