ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 Ελληνική Τραγωδία.Να το δείτε όλοι! Ακόμη και όσοι το ξαναείδαν! Η δικαίωση του «τρελού» τελάλη της Αθήνας (3 ΒΙΝΤΕΟ)



Έλεγε: Το κλειδί είναι στα χέρια σας.Θα το χρησιμοποιήσετε;
Με αφήσατε μόνο μου;;Έστω και τώρα...
Η δικαίωση του «τρελού» τελάλη της Αθήνας 
Δείτε τι έλεγε όταν η Ελλάδα «ευημερούσε» 
Πριν από χρόνια, όταν η Ελλάδα ευημερούσε, έστω και με τον επίπλαστο τρόπο που αποκαλύφθηκε αργότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας που αγόρευε με την ντουντούκα υπέρ μιας κοινωνικής επανάστασης αντιμετωπιζόταν ως γραφικός….
Ο συμπαθής κύριος ήταν γνωστός σε όσους περνούσαν συχνά από το κέντρο της Αθήνας. 
Καλούσε τους πολίτες σε ξεσηκωμό κατά του πολιτικού κατεστημένου και τους ζητούσε να «ξυπνήσουν» και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους. 
Τότε τον περνούσαν για τρελό. Να, όμως, που ήρθε η ώρα που ο «τρελός» δεδικαίωνεται. 
Δείτε το βίντεο από την «παλιά», «πλούσια» Αθήνα…

dependent-world.blogspothellas-now

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Κόντζογλου, ο οποίος εδώ και δώδεκα χρόνια «οργώνει» τους δρόμους του Βόλου με τη ντουντούκα του διατρανώνοντας την αντίθεσή του στις πολιτικές ηγεσίες της χώρας, κατέβηκε με δικό του ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 6ης Μαΐου καταφέρνοντας να «σαρώσει» σε σταυρούς -τον ψήφισαν 854 συμπολίτες του! 
Πολύ πριν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στους «αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος, ο συνταξιούχος ανθοπώλης Γιάννης Κόντζογλου έπαιρνε την ντουντούκα του και γύριζε στους δρόμους του Βόλου και των μεγάλων αστικών κέντρων φωνάζοντας για τα ανεπαρκή πολιτικά συστήματα. 
Τότε, πολλοί είχαν βιαστεί να τον χαρακτηρίσουν επαναστάτη, αντιδραστικό ή ακόμη και γραφικό, όμως, ακόμη και αυτοί σήμερα αναγκάζονται να πάρουν πίσω όσα είπαν για τον ασπρομάλλη κύριο με την ντουντούκα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: