ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ: Έβαλαν φύλακα… για να διώχνει τις ιερόδουλες από την Πλ. Γεωργίου της Πάτρας




Το φαινόμενο είχε λάβει επικίνδυνες διαστάσεις – αυξάνονται οι φορείς aids στην περιοχή

Αποφασισμένος να «καθαρίσει» την πλατεία Γεωργίου από… υπαίθρια πορνεία αλλά και από την παρουσία τοξικομανών φαίνεται να είναι ο δήμος της Πάτρας. Επειδή όμως οι αρμόδιοι δεν επιθυμούσαν αυτό να το πετύχουν με αστυνομικού τύπου μέτρα, φρόντισαν ώστε να μην εμπλέξουν ούτε την Άμεση Δράση της Πάτρας, αλλά ούτε καν και τη δημοτική αστυνομία. Το μόνο που έκαναν ήταν να τοποθετήσουν στην πλατεία φύλακες και να προσπαθήσουν να καλύψουν όλες σχεδόν τις ώρες της μέρας με παρουσία κάποιου υπαλλήλου. Μάλιστα ο ένας από τους φύλακες είναι αρκετά… γυμνασμένος και μόνο με την παρουσία του λειτουργεί εκφοβιστικά για επίδοξους επιτήδειους. Από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, το πρώτο που έκανε ήταν να εντοπίσει τα ύποπτα άτομα που περιφέρονται στην κεντρική πλατεία της πόλης και αντελήφθη αμέσως τις αλλοδαπές που προσφέρουν ερωτική ικανοποίηση έναντι 5 ή και 10 ευρώ σε ηλικιωμένους οποίοι συχνάζουν στην πλατεία. Αλλά στόχος του ήταν να εντοπίσει αυτόν ή αυτούς που προωθούν τις γυναίκες στην πορνεία.
Και εντοπίστηκε ένας μεσήλικας ομογενής ο οποίος μάλιστα αποτελεί από τις πιο γνωστές φιγούρες της πλατείας χωρίς να κινεί την παραμικρή υποψία. Φυσικά του απηύθυναν σαφή προειδοποίηση και υπό την απειλή της επέμβασης των αστυνομικών αρχών, στις οποίες ήδη έχουν δοθεί στοιχεία, ο συγκεκριμένος δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην περιοχή. Και όπως λέγεται το φαινόμενο της πορνείας έχει αρχίσει να εξαλείφεται.

Και πρώην επιχειρηματίας ήταν… πελάτης
Ανάμεσα στους «πελάτες» των αλλοδαπών ήταν και ηλικιωμένος πρώην επιχειρηματίας και πασίγνωστος στην πόλη. Ο οποίος απολάμβανε να πηγαίνει στην πλατεία Γεωργίου και να συμφωνεί ερωτικά ραντεβού. Και μάλιστα, με τη χαμηλή ταρίφα των μόλις… 5 ευρώ! Ο εν λόγω πρώην επιχειρηματίας συνήθιζε να πηγαίνει στην πλατεία κατά τις δέκα το πρωί και να εντοπίζει αυτή που του αρέσει. Της έκανε νόημα, εκείνη τον πλησίαζε και αφού έκλειναν τη συμφωνία και δίνονταν τα χρήματα κατευθύνονταν και οι δυο τους προς τις δημόσιες τουαλέτες του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης. Και αυτό επαναλαμβανόταν… κάθε μέρα, όπως αναφέρουν στον «Κόσμο» θαμώνες παρακείμενων καφετεριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: