ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

"Καζάνι που βράζει" η Δημοτική ομάδα Παναγιωτόπουλου για τη διαδοχή του-ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και η κρίσιμη συνεδρίαση της Τετάρτης



Δημαράς - Παναγιωτόπουλος, πιθανοί αντίπαλοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές
Ποια είναι η επόμενη μέρα για την παράταξη του 64,3%; Ποιος θα ηγηθεί της πλειοψηφούσας δημοτικής ομάδας που "σάρωσε" στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010;
Ερωτήματα που φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα την έδρα του δήμου της δυτικής Αχαΐας, μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ότι αφήνει ... ελεύθερο το πεδίο για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2014.
Ο νυν δήμαρχος, που βάζει πλώρη για τον Μητροπολιτικό δήμο της Πάτρας, δεν χρίζει διάδοχο. Επισήμως τουλάχιστον. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της δυτικής Αχαΐας, θα υποδείξει τον αντ αυτού. Ο ίδιος πάντως, δηλώνει δημοσίως ότι αποδεσμεύεται από το ρόλο αυτό, τονίζοντας μάλιστα ότι "ουδείς αναντικατάστατος". Οι ίδιες πληροφορίες πάντως, λένε ότι ήδη στην Κ. Αχαΐα "βράζει" η τοπική κοινωνία για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος μετά τον Παναγιωτόπουλο. Η παρακαταθήκη άλλωστε που αφήνει ο Α. Παναγιωτόπουλος είναι μεγάλη.
Ο γιατρός, εδώ και 20 χρόνια που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση, έχει αποδείξει στις εκλογές, ότι έχει πολύ κόσμο που τον ακολουθεί πιστά. Συνεπώς, η άποψή του για τον ...διάδοχο δεν θα έχει βαρύτητα; Πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι Τετάρτη βράδυ έχει κληθεί η δημοτική ομάδα του δημάρχου. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν θα είναι μια συζήτηση σαν τις προηγούμενες. Καθώς, από φήμες και κουτσομπολιά, πλέον ο δήμαρχος έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του. Οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι ο Α. Παναγιωτόπουλος ήδη έχει μιλήσει για τα σχέδιά του σε μερικούς συμβούλους, γεγονός που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα άλλους. Οι ... δυσαρεστημένοι, δεν αποκλείεται αύριο στη συνεδρίαση της ομάδας, να θέσουν θέμα στον δήμαρχο πιέζοντας να πάρουν απάντηση για το μέλλον της παράταξης.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Ο Σπύρος Μυλωνάς είναι ο δημοτικός σύμβουλος με τις περισσότερες ψήφους. Επίσης Περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ. Το όνομά του "παίζει" δυνατά, μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος.
Ο αντιδήμαρχος Κανέλλος Κανελλόπουλος, επίσης στενός συνεργάτης του δημάρχου και άνθρωπος που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής θετικά σχόλια.
Επίσης ο αντιδήμαρχος Χρήστος Νικολάου, ακούγεται για την επόμενη μέρα της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: