ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Στους δρόμους του κόσμου τα πιράνχας διασποράς, διαλαλούν τη στήριξή τους στη λαομίσητη χούντα!!!



20 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ
ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ
  === Σε παγκόσμιο κίνημα μετατρέπουν τα πιράνχας της διασποράς, την ανεπιφύλακτη υποστήριξή τους προς τη χούντα ληστών Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη. Σε κάθε μεγαλούπολη, στη Μαδρίτη, το Σάο Πάολο, στην Άγκυρα, τη Κωνσταντινούπολη, στο νέο Δελχί και παντού, όπου υπάρχουν οργανωμένες κοινότητες αρπακτικών και σαρκοβόρων πιράνχας, οργανώνονται με τη βοήθεια τοπικών συμμοριών διαδηλώσεις και πορείες μετά χρήσεως φλογοβόλων και μολότοφ, καίγοντας και ερημώνοντας τα πάντα στο φιλοπατριωτικό πέρασμά τους.
   === Στη συνέχεια στέλνουν τα βίντεο γιουντιούμπ στην Ελλάδα, για να καταλάβουν οι εδώ ιθαγενείς χωρίς πατρίδα, το πόσο τυχεροί οφείλουν να είναι και το πόσο ευγνώμονες προς τα πιράνχας πρέπει να αισθάνονται, που ακόμα δεν μας έχουν κάψει ζωντανούς στους σιωνιστικούς φούρνους και τα συναφή κρεματόρια!!!!!
  === Στη συνέχεια και για λόγους ανισορροπίας, στέλνουν εικόνα του Έλληνα με τα λουριά στο σβέρκο, στις χώρες του Αμαζονίου και του Γαλλικού Κογκό, για να τους δώσουν να καταλάβουν, το πόσο μάταιο είναι να αντιστέκονται, όταν ο βιασμός τους είναι σε πλήρη εξέλιξη!!!!
  === Στο τέλος ο Γιούνκερ με τον Σόϊμπλε γράφουν βιβλίο με το παγκόσμιο Ελληνικό θαύμα υποταγής και μαζοχισμού, το οποίο θα διανεμηθεί σε όλα τα γιουνιβέρσιτι, ώστε να προετοιμάζονται οι επόμενες γενιές των εθελόδουλων σκλάβων όλων των εθνών χωρίς εθνοτική καταγωγή, ώστε να εισέρχονται αυτοβούλως στη κρεατομηχανή των νεοναζί σιωνιστών……

Δεν υπάρχουν σχόλια: