ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Όταν και οι οπαδοί ενώνονται και ετοιμάζονται να βγάλουν αλλού την δύναμη τους τότε....




,...αρχίζει η μεγάλη πτώση της χώρας που αυτό συμβαίνει! Περίμενα με τον ίδιο τρόπο να γίνει στην Ελλάδα , δεν προνόησα να δω το σχέδιο με αυτό το τρόπο να εξελίσσεται ,αν και είναι καιρό γνωστό ότι η παγκόσμια τάξη θέλει να σπάσει σε κρατίδια την Τουρκία!
 ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗhttp://www.truthinsideofyou.org/2013/06/09/turkish-football-fans-join-demonstrators-u-n-i-t-e-d/
....Τώρα τι σημαίνει αυτό για εμάς ? ....Πάλι γραφικός ...πάλι τρελός ... ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !!! ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !! ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !!! Και αν δεν προλαβαίνεις ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ !! ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ !! ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ!! Όταν όλα ξεκινήσουν ...ξεκινάς και εσύ την εκπαίδευση των νέων σε νέες αξίες,νέους νόμους ,νέα στάση!!! , τα παιδιά είναι το μέλλον και δεν πρέπει να ξεχάσουν ...δεν πρέπει να χάσουν το δρόμο του αύριο!!
Τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά , πως που, τι ..όλα θα γίνουν αυτόματα σαν ρολόι!!
Κάποιοι με ονόμασαν φοβικο ,κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι μιλάω μόνο με το σκεπτικό της αγάπης ,κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι όλα όσα κάνω είναι για να κερδίσω αύριο το δικό μου μαντρί!
Υπάρχει μια θεωρεία στα μαθηματικά πιθανοτήτων ,ένας Έλληνας συγγραφέας έχει βγάλει ένα βιβλίο με τον όνομα Η κυριαρχία των πρώτων ....εκεί εξηγεί με μεγάλη μαεστρία το φαινόμενο της της επανάληψης μέσα στο χάος των πιθανοτήτων ...από τους κυρίαρχους πρώτους αριθμούς! Αυτοί που βγήκαν πρώτοι σε ένα πείραμα -γεγονός έχουν την αιώνια τάση να υπερισχύουν!! Σκέψου λοιπόν γιατί μιλάω για αγάπη η αν είμαι φοβικός όταν γνωρίζω πολύ καλά ότι σε αυτό το "πεδίο" που γράφτηκε με τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .... Η επανάληψη είναι κανόνας!!
Αν νικησες πριν ..αν το αποτέλεσμα ήταν 1 πριν 4329 χρόνια ..και αυτό έχει κάνει αέναους κύκλους ...τότε όσο υπάρχει καταμέτρησή ...το ΕΝΑ τείνει προς την απόλυτη ΣΙΓΟΥΡΙΑ....Η ΝΙΚΗ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ!
Προετοιμασου για ΣΕΝΑ ώστε να μπορείς να γευθείς την αίσθηση του νικητή!! Μείνε εδώ ..που είναι το μεγάλο ΜΑΤΣ ....με αυτόν που έφτιαξε το πεδίο ...άλλα εκανε το λαθος να βαλει μέσα στον αλγοριθμο του τους Ελληνες!
Οι Παρατηρητες είναι ήδη ολοι μαζεμενοι....Οι Αυπνοι το ίδιο... αντιπαλη ζευση σε νέα πεδια ......ο χρονος περιμενει .... η ΣΦΡΑΓΙΔΑ είναι εδώ ... Καπου αναμεσα στην παλια αγκυρα ...καπου μεσα στην καινουργια ....Παιζοντας αναμεσα σε δυο καθρεφτες ....Εδωσα μια μαχη για ΣΕΝΑ ....Για να σε κανω να δεις με τα ματια του παρελθοντος , να σε κάνω να θυμηθεις !! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ . ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!
Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ .....
STRANGER .... Ετοιμος να αλλαξω για τριτη φορα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: