ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΡΕ ΣΕΙΣ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.... "ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ" ΑΛΕΞΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ....(;)




Δεν καταθέτει πρόταση μομφής στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ


tsiparsΝα αφήσει την κυβέρνηση σε μία πορεία αποσύνθεσης, χωρίς αφορμές για συσπείρωση, θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής στη Βουλή.
Σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα και στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του 9μελούς συντονιστικού οργάνου, αλλά και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αποφασίστηκε να μην κάνει καμία επιθετική κίνηση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ, που ίσως λειτουργήσει ως ευκαιρία -χρησιμοποιήθηκε χαρακτηριστικά η λέξη «μπαμπούλας»-, για να συσπειρώσει τις δυνάμεις της η νέα κυβέρνηση.
Η Κουμουνδούρου θα 
επιμείνει στη στήριξη των κοινωνικών κινημάτων κατά των κυβερνητικών πολιτικών, όπως οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι ο χρόνος πλέον της κυβέρνησης εξαντλείται και ότι με το ζόρι θα φτάσει στον Σεπτέμβριο, όταν και θα γίνουν οι γερμανικές εκλογές. «Αμέσως μετά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για κάλπες και στη χώρα μας» σημείωνε στέλεχος του κόμματος.


Πηγή

Koυβέλης: «Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές»

kouvelis«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές», επισημαίνει ο Φώτης Κουβέλης σε γραπτή του ανακοίνωση και προσθέτει:« Η ΔΗΜΑΡ έδωσε και θα δώσει τη μάχη για την παραμονή της χώρας στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο. Η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα σε αυτή τη μάχη με τις δικές της διακριτές πολιτικές θέσεις. Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στη μεταρρυθμιστική της πολιτική και στην αναζήτηση και διεκδίκηση λύσεων μέσα στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Αυτή θα είναι η πολιτική μας παρουσία».
Και καταλήγει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς: «Σε αυτή την προσπάθεια η ΔΗΜΑΡ θα είναι ενεργή, αλλά και αντίθετη σε αυθαιρεσίες, αυταρχισμούς και πολιτικές που προωθούν κομματικές επιλογές και δεν υπηρετούν την ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς».


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: