ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΈΚΑΝΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Κυριακή, Ιουνίου 16, 2013


Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

"Ο Πρωθυπουργός της εκτροπής και της ανεργίας κατάφερε για άλλη μία φορά να κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και το δίκαιο της χώρας μας. Έχουμε συνεχή και συστηματική παραβίαση του Συντάγματος. Συνεχή και συστηματική απαξίωση της Βουλής.

Η 19η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σε ένα χρόνο είναι προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική.


Ο Πρωθυπουργός, που αυτό-προσδιορίζεται ως ευρωπαϊστής και προσπαθεί να φτιάξει το «ευρωπαϊκό κόμμα», κατόρθωσε με μία κίνηση να καταργήσει και το ευρωπαϊκό δίκαιο, να παραβιάσει όλη την Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξοργίζοντας ακόμα και τον κ. Σούλτς, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Πρόεδρος της EBU εγείρει μείζον ζήτημα για την ελευθερία του λόγου. Δηλώνει ότι το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποτελεί ισχυρό πλήγμα στη δημοκρατία, τη νομιμότητα και την πολυφωνία. 

Μπόρεσε μέσα στην αλαζονεία και τον αυταρχισμό του, να προκαλέσει ακόμα και την αντίδραση του Διευθυντή του ΡΙΚ, αφού με την απόφασή του παραβίασε διακρατική συμφωνία.

Όντως, ένας Πρωθυπουργός κατευθείαν από την δεκαετία του 50, με την ακροδεξιά ρητορική και πολιτική, άλλαξε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος, απομόνωσε την Ελλάδα. Την διαπόμπευσε στα πέρατα του κόσμου.

Δεν είναι τυχαίο που στα τελευταία νομοσχέδια, η μόνη που βρέθηκε να τον στηρίξει είναι η Χρυσή Αυγή.

Το σχέδιο Σαμαρά δεν είναι «μεταρρυθμίσεις» και «σωτηρία του τόπου». Είναι πραξικόπημα, είναι κατάλυση της νομιμότητας, του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας". 

http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: