ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "ΣΑΚΑΤΗ" ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΕΛΑΣ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ. ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ



dosilogoi-sigivernisi

Απίστευτες μεθοδεύσεις εν όψει της "σικέ" σύσκεψης των τριών υποτελών του Γερμανικού προτεκτοράτου, Κουβέλη, Σαμαρά, Βενιζέλου. Παρά τα όσα λέγονται, οι ξένες δυνάμεις που εδώ και 5 αιώνες δυναστεύουν τη χώρα, έχουν καταστρώσει το επόμενο σχέδιο. "Βρείτε τα και αφήστε τις ανοησίες γιατί θα' χουμε κακά ξεμπερδέματα", προστάζουν και όλοι κάθονται σούζα. Παράλληλα, συσπειρώνουν γερόντια και συνταξιούχους που είναι η εκλογική τους πελατεία ενώ οι εξελίξεις αφήνουν μάλλον αδιάφορους άνεργους και επαγγελματίες που οι πρώτοι πήγαν για μπάνιο και οι δεύτεροι λιώνουν στο λιοπύρι για το μεροκάματο.
"Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την επιτυχία δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε", στον Γιάννη Στουρνάρα σε τηλεφωνική επικοινωνία. Πρώτη παρέμβαση.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, είπε ακόμα ότι η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν μακρύ και απότομο δρόμο μεταρρυθμίσεων, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι πρώτες ελληνικές οικονομικές επιτυχίες γίνονται ορατές.
Δεύτερη παρέμβαση: Κομισσιόν
Κληθείς να σχολιάσει την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί, επεσήμανε την ανάγκη οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα να επιδείξουν υπευθυνότητα, ούτως ώστε να συνεχιστεί η πολιτική σταθερότητα και η οικονομική προσαρμογή στην Ελλάδα.
Εξάλλου, κληθείς να διευκρινίσει τη θέση της Επιτροπής για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Ολιβιέ Μπαγί υπενθύμισε ότι σύμφωνα με πρωτόκολλο της Συνθήκης του Αμστερνταμ, η διαχείρηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι αρμοδιότητα των κρατών-μελών. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο πλουραλισμός των ΜΜΕ στα κράτη-μέλη, είναι ουσιαστικός για τις δημοκρατικές αρχές της ΕΕ.
Καταλήγοντας, ο Ολιβιέ Μπαγί υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λαμβάνει υπόψη της τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργήσει σύντομα μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση και ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Με λίγια λόγια καθίστε βρείτε τα λαμόγια γιατί θα υπάρξουν κυρώσεις.
Εσείς τι καταλαβαίνετε μετά από από όλα αυτά; Πάμε σε εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: