ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ζωή σε λόγου μας....




ΕΚΤΑΚΤΟ!


Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και να πετάξει στον δρόμο την Έλλη Στάη, τον Ζούλα, τον Πολίτη, την Χούκλη, τον Λιάτσο και λοιπούς μεροκαματιάρηδες εργαζόμενους, μαθαίνουμε πως διοργανώνεται για αύριο μεγαλειώδης παρέλαση με την επωνυμία Stay pride. Την παρέλαση θα στηρίξουν οι:  Οι-κωλό-γοι Πράσινοι, Ομοσπονδία Ομοφυλοφίλων Ελλάδος, ο Σύριζα και ο Τρύφων Σαμαράς. 
Δηλώσεις έκανε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μας είπε πως "όποια και να είναι η απόφαση της κυβέρνησης εμείς δεν θα την δεχτούμε. Αν συνεχίσει η κυβέρνηση την λειτουργία της θα μας βρεί απέναντί της γιατί κατάντησαν την ΕΡΤ ένα κομματικό παραμάγαζο που απομυζεί τον κρατικό κορβανά και τακτοποιεί τους ημέτερους. Αν την κλείσουν την ΕΡΤ θα μας βρεί η κυβέρνηση απέναντί της γιατί πετά στον δρόμο εργαζόμενους στερώντας τον πλουραλισμό της πολυφωνίας από τους Έλληνες πολίτες. Αίσχος! Κάντε κάτι άμεσα!"


Μήνυμα αλληλεγγύης απέστειλε κι ο Γιάννης Πρετεντέρης τονίζοντας τα εξής: "συνάδελφοι και συναγωνιστές. Μην πανικοβάλλεστε. Σας θυμίζω πως οι κουράδες επιπλέουν οπότε είναι αδύνατον να μην μετεγγραφείτε σε κάποιο μεγάλο σοβαρό ιδιωτικό κανάλι όλοι εσείς που μάχεστε την ιδιοτέλεια και τον φασισμό. Η ανεξάρτητη φωνή σας δεν πρέπει να σιγήσει. Το λαρύγγι σας δεν πρέπει να σωπάσει. Άλλωστε κάνετε και καλές πίπες! Να φοβούνται οι κλητήρες, οι βοηθοί, οι μικροπαραγωγοί και οι μικροτεχνικοί γιατί αυτοί λεηλάτησαν το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης. Αιμίλιε, Έλλη και λοιποί είμαι μαζί σας!"


από το ΚΚΕ εξεδώθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Τα μονοπώλια λεηλατούν τον λαϊκό πλούτο και το κεφάλαιο χτυπά βάναυσα τους εργαζόμενους. Η ταξική πάλη είναι η απάντηση των λαϊκών μαζών απέναντι σε κάθε προσπάθεια πλουτισμού της αριστοκρατίας εις βάρος του εργαζόμενου λαού. Λέμε όχι στο ναί και ναί στο όχι!

Πασόκ και ΔΗΜΑΡ έβαλαν την γάτα τους να κλαίει, την Ρεπούση να μοιρολογεί και τον Φώτη να δηλώνει: ο αντιρατσιστικός νόμος σήμερα είναι επίκαιρος όσο ποτέ. Ο ρατσισμός της τρικομματικής κυβέρνησης δεν θα περάσει ούτε και η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής που τεχνηέντως αβαντάρει το κλείσιμο της ΕΡΤ και παρασκηνιακά κρύβεται πίσω από όλην αυτήν την αναταραχή. Ζήτω ο αντιρατσιστικός! Ζήτω το μνημόνιο! Κάτω το μνημόνιο! Ζήτω η κυβέρνηση! Κάτω η κυβέρνηση! Κάτω ο φασισμός των φασιστών! Ζήτω ο δικός μας φασισμός (που είναι κι ο καλός)!!!



η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου Πηδωπαλουκοπούλου δήλωσε:

"Αχ καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε και από την ΕΡΤ . Νά 'χαμε και κάναν αράπη να μας πηδήξει, ακόμα καλύτερα..."


τέλος ο Πασχάλης σχολίασε:
"κλείσει δεν κλείσει η ΕΡΤ εγώ το ξύλο θα το φάω απ' την Αλίκη, γαμώ την ατυχία μου μέσα..."








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: