ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ



Αναρτήθηκε από τον/την CretanPatriot στο 06/06/2013
 
 
 
 
 
 
2 Votes

ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…..

ο οικονομολογος παναγιωτης θεοδωριδης

θα βρισκεται το Σαββατο 8 ιουνιου 2013

και ωρα 8.30 μμ, στο πολιτιστικο κεντρο

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στην κατω αχαια .

θα γινει ενημερωση σχετικα μετα εξωδικα,

που εχουν ηδη κατατεθει .

θα προταθουν νεοι τροποι αντιστασης

εναντια σε αυτους ,

που οδηγουν τον ελληνικο λαο στην εξαθλιωση

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ……. 

ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ,,,,,,

ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ…………….

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΛ.Α.Δ.Α

  • Α
  • Tasos ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΗΜΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΑΝ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩς ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .. ΔΕς ΚΑΙ ΕΝΥΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς . _________ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑΜΑς ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥς , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ . ΕΧΟΝΤΑς ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΩς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩς ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟςΜΑς 
    Καθως το 120 , σημαινει όπλα και τα όπλα βρίσκοντε στην κατοχη των εν δυν οι οποιες εχουν διαπραξει εσχατη προδοσία .Και γιαυτο , οφείλουμε ολοι εμεις οι πολιτες να τις αντικαταστήσουμε … .
    .Καθώς το 120 , πλέον ενεργοποιειται με την ιερή δήλωση -καταγγελία που βλέπετε στον τοίχομου ή στις σημειώσεις
    _Με τηνΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ,που βλέπετε στον τοίχο μου την οποία εχουμε ηδη πανω απο 12.500 πολίτες καταθέσει , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ) απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω .σχόλιο.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4650165532041&set=pb.1230303395.-2207520000.1370170571.&type=3&theater
    Φωτογραφία
    Τούτη ειναι η διαδικασία με την οποία ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟς ΜΑς ενεργοποιοντας το άρθρο 120 του συντάγματος προκειμένου αφενός να δηλωσουμε προς καθε ενδιαφερομενο οτι απο σημερα το εφαρμωζουμε στην πραξη και αφετέρου να μπορουμε ως νόμιμοι ελληνες πολίτες πλέον , να κάνουμε εθνοσυνελεύση.
    Ειδάλως , η όποια ενθοσυνέλευση υπο οποιοδήποτε άλλο πρίσμα, ειναι παράνομη και κατοχική. Συνεπώς ειναι εθνικά και διεθνώς καταδικασταία και άκυρη. Και θα την πολεμήσουμε μεχρι εσχάτων .
    Καθως το 120 , σημαινει όπλα και τα όπλα βρίσκοντε στην κατοχη των εν δυν οι οποιες εχουν διαπραξει εσχατη προδοσία .Και γιαυτο , οφείλουμε ολοι εμεις οι πολιτες να τις αντικαταστήσουμε … .
    .Καθώς το 120 , πλέον ενεργοποιειται με την ιερή δήλωση -καταγγελία που βλέπετε στον τοίχομου ή στις σημειώσεις

  • Tasos  ΚΑΝΤΟ .ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟς ΕΑΝ (εχει καταπατηθει το συνταγμα) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ 120 …

  • TasosΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ …http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration..
    ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟYΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ last update: 01/06/2013

  • Tasos αν ειναι ο Θοδωριδης , ηδη τα γνωριζει .. τσαμπα θα του τα πεις (αποφευγει λεει να υπερασπιστει το ελληνικο συνταγμα με το 120 διοτι ειναι νοθευμενο ) απο τη μια και απο την αλλη αντιφασκοντας επικαλειτε το ελληνικο συνταγμα για να στηριξει αυτα που καταθετει στο εξωδικο για τις τραπεζες … στειλτου ετουτο το διαλογο ως εχει .

  • Stavros 
    τασο με δικα σου λογια ,ελεγες λοιπον ”αντισταθείτε με σχετική η παρομοια δήλωση” δεν αποφεύγει τίποτα ειναι ενα αλλο χτύπημα βάση πάλι του συντάγματος ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ καζακης,αντωνιου,εσυ και τωρα και ο θεοδωριδης;;;;;δεν το καταλαβαινεται οτι ο ενας ρίχνει τον αλλο ,εσυ ο ιδιος δεν ελεγες παλι με δικα σου λογια οτι ”ας χτυπήσουν ολοι το σύστημα απο πολλές πλευρές”;;;;;;

  • Stavros 
    υ.γ μπορεί να μην αναφέρεται στο 120 άμεσα αλλά το ενεργοποιεί εφόσον υπερασπίζετε άρθρα του συντάγματος ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ οπως υποχρεώνει το 120 ,τι δεν καταλαβαινεις;;;;; που λέει και η διαφήμιση.

  • Tasos απΟλες τις πλευρες μεχρι να φθασουμε στην νομιμη κατοχη των οπλων ..οπως ειχα γραψει προχθες στου Θεοδωριδη τη σελιδα φιλε Σταυρο οτι επιγει μεσα σε δικογραφο να τεκμηριωσουμε οτι ειμαστε οι μονοι που νομιμοποιουμαστε στην οπλοκατοχη .. τωρα.. το 120 σημαινει οπλα . ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ, (ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗΤΟΥς ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ . ΤΟΤΕ ΚΑΥΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ .. ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ

  • Tasos  ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ,(ΣΤΑ ΟΠΛΑ) ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΕΚΜΥΡΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩς ΟΤΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ Η ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ..

  • Tasos  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩς ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙΜΑς ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

  • Tasos ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ(ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς) ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ……

  • ΕΛ.Α. Δ.Α εμεις στειλαμε το δημοσιευμα… καλο θα ειναι λοιπον να καθησουμε ολοι σε ενα τραπεζι…. να βαλουμε ολοι τις γνωσεις και τις αποψεις μας για να βρουμε λυσεις …..


  • δηλαδη εσυ τασο τι πιστεύεις οτι αν αύριο γίνει ”της αργεντινης” και μαζευτούν να διοξουν με την βια οι ελληνες τα αποβράσματα μεσα απο την βουλη ,οι επίορκες δυνάμεις καταστολείς (οσες μεινουν να υπερασπιστουν το καθεστος) θα χτυπούν μονο εκείνους που δεν θα έχουν δηλωση μαζί τους;;;;;και μην μπερδεύεσαι αλλο νόμιμη βια αλλο ειρηνική αντισταη και ακομα καλυτερα αλλο το νόμιμο αλλο η δικαιοσύνη φιλε τασο το πρωτο μπορει να μην ερθει ποτε ,το αλλο νικάει παντα και παντου και με οποιονδήποτε τροπο

  • Tasos  ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ,,,,ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗς ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕς ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ 120 ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ . ΘΕΩΡΙΤΕ ΟΤΙ DEN EINAI ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ…
    ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ???
    ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ
    ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (αλλά και τα ανθρωπινα δικαιώματα γενικά),
    ΕΙΝΑΙ Α Ν Τ Ι Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

  • Stavros  · 
    παλι σχετικο ειναι αυτο που λες φιλε τασο γιατι αν γινει εθνοσυνελευση απο τον ιδιο τον λαο παυει η κατοχη και το συνταγμα το αλλαζει ο κυριαρχος λαος οχι το παρανομο καθεστος αν γινει ετσι ειναι και το νομιμο και νομιζω το γνωριζεις αυτο

  • Tasos ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗΤΟΥ(ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΣΤΙς 24\11\2011 ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς .. ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς ΚΑΘΩς ΔΙΑ ΤΗς ΣΙΩΠΗς ΤΩΝ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς……………………… ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩς ΣΑς ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟς Ο ΕΧΘΡΟς ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟς ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ ,,, ΣΙΓΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥς ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥς ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑ ΤΟΥς ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ … ΔΙΟΤΙ Ως ΕΛΛΗΝΕς ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑς ΠΟΥ ΒΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ …

  • Stavros 
    αν δεν φύγουν με τα ελικόπτερα!!!!

  • TasosΔΙΑ ΤΗς ΚΑΤΑΔΙΚΗς ΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ… ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ .. ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΑΝΤΙΑΚΑΤΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …..


  • η αντιδραση ειναι αντιδραση τασο ειτε δηλώνοντας ειτε πράττοντας ο καθε ελληνας που αντιστέκεται ενεργοποιεί και το 120 αν πέσει το καθεστώς ο λαος νομιμοποίητε να κανει τα παντα ειτε το εχει δηλωση απο πριν ειτε οχι ,επανασταση λεγετε αν θυμασε……

  • Stavros 
    πιθανό σεναριο τασο αλλα λιγο δύσκολο δεν τα μαγείρεψαν σωστα

  • Tasos ΔΕΙΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣΑς ..Δείτε εδώ τη χυδαιοτητα με την οποια ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΤΗς ΒΟΥΛΗς σας κορο’i'δευουν ΚΑΙ σεις ερμαια στις ορεξεις των , ΚΑΙ ΑΜΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ,τους αφηνετε να εξευτελιζουν και να βιάζουν ξανά και ξανά με το χειροτερο βαναυσο τροπο τη νομημονυνησας .. 
    Καθως απο την μια εκεινοι προσπειουντε οτι εκτοξευουν υβρις εκατεροθεν οτι δήθεν εχουν δικαστικες διαφορές μεταξύτων , ΚΑΙ απο την αλλη απο κοινου υποκρυπτουν τον γεγονος οτι εχει σχηματιστεί εναντίον της κυβερνησης απο τις 24\11\2011 επισημη δικογραφια διατυπωμενη απο τις Ελληνικές εισαγγελικες αρχες για το κακούργημα εσχατη προδοσια δειτε και κοινοποιηστε . 
    ΚΑΘΩς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥΤΩΝ οι 300σιοι της βουλης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥς ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥς ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΣΟΥΝ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΆΝΟΝΤΑς ΧΡΉΣΗ ΤΗς ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗς ΤΩΝ ΑΣΥΛΊΑς, ΕΧΟΥΝ κατεπαναληψη ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΥΠΟΘΑΛΨΗς ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΚΡΥΨΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς .
    Ετουτη εδω τη δικογραφία οι 300σιοι υποκρύπτουν και θάβουν . 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.________________ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ __________ ΔΕς .Καθως Ο λογος που εκείνοι οι προδότες προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού ,σε σκανδαλα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗς ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ με νυχια και με δόντια ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.Και σιωπουν , ωστε να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση της απο ξένη δικαιοσύνη και ξενους θεσμους . 
    ((καταγγειλτετους το συντομοτερο για το κακούργημα της υποθαλψης και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
    Διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες εκείνες που σε τουτη την περίοδο κατοχης τόλμηασν να στοιχειοθετησουν και να διατυπώσουν κατηγορίες εσχατης προδοσίας , προκειμένου να σπάσουν το ηθικο των ελληνικών εισαγγελικών αρχων . Ενω οι 300σιοι και τα κομματόσκυλατους γνωριζουν πολυ καλά , οτι Αυτεπαγγελτη ειναι αυτη η δικογραφια και οχι ιδιωτική.Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο σιωπουν γιαυτήν , εκεινοι σιωπουν. Δέν απαντούν .(ρωτηστετους για ποιον λογο την υποκρυπτουν και μεσα απο τη σιωπήτων θα αντιληφθητε οτι και οι 300σιοι ειναι προδοτες υποταγμενοι στον εχθρο κιας λενε ορισμενοι εξαυτών ειναι εναντια στη νεα τάξη . .Δες εδω
    . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

    ΔΕς το βιντεο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτος απο δυο καθαριστριες.
    ..http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb……
    irakliotikosteki.blogspot.com
    o ρόλος του ψυχοπαθή με τα εκατομμύρια απο το χρηματιστήριο αποκαλύπτεται πλέον !!

  • Tasos ΣΤΑΥΡΟ , ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩς ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ……. ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς ΚΑΤΟΧΗς ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩς ΤΗς ΤΟΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ???

  • Tasos Η ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς ΚΑΤΟΧΗς ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???? ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕς ΣΤΑΥΡΟ??? Η ΜΗΠΩς ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗΜΑς ΤΑ ΟΠΛΑ???? ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ???
  • Stavros  
    ”τα καλα το οντι χαλεπα” – τα καλα (δικαια) ειναι και δυσκολα….. πλατων ,τιποτα δεν ειναι ευκολο φιλε τασο και η ιδιετερα για την ελλαδα που ειναι στοχευμενο εθνος απο την ντπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: