ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Τον σκότωσαν η πεθερά και η κουνιάδα του!




Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 37χρονου αστυνομικού - Τον σκότωσαν η πεθερά και η κουνιάδα του

Δυο γυναίκες βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα στην Θεσπρωτία, την περασμένη Τετάρτη. Πρόκειται για την πεθερά και την κουνιάδα του θύματος, οι οποίες είχαν διαπληκτιστεί μαζί του για οικονομικές διαφορές. Μάλιστα η κουνιάδα δεν δίστασε να τον πυροβολήσει 4 φορές στο κεφάλι.
Για την δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα, που διαπράχθηκε την Τέταρτη 12/6 στην περιοχή «Κιοσέικα» στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας , ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, μία 42χρονη Ελληνίδα, κουνιάδα του 37χρονου, η οποία είχε βρεθεί στο χώρο της ανθρωποκτονίας τραυματισμένη στο κεφάλι, καθώς και η 60χρονη μητέρα της - πεθερά του θύματος.
Κατά την προανάκριση, η 42χρονη ομολόγησε το έγκλημα. Όπως προέκυψε, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού για οικονομικής φύσης διαφορές, οι δυο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, τραυμάτισαν τον αστυνομικό, ενώ η 42χρονη τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο χώρο του εγκλήματος, σε σημείο που υποδείχθηκε από την ίδια.
Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθησαν με εντάλματα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Σήμερα οι δυο συλληφθείσες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: