ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ




Φαίνεται ότι η αστυνομία στη Ρούμελη, έχει βρει μεγάλο μπελά. Οι ένοπλοι παραστρατιωτικοί που σκότωσαν σε δολοφονική ενέδρα στο Δίστομο τον 37χρονο υπαρχιφύλακα από την Αιτωλοακαρνανία, υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες ότι ετοίμαζαν κάτι πιο άγριο και πιο ισχυρό και εντυπωσιακό τις μέρες που έκλεβαν τα αυτοκίνητα του Ανδρεουλάκου και του Μπιρδιμήρη, στον Παρνασσό, κοντά στην Αράχωβα.

Απ'αυτά που ήδη κυκλοφορούν, ο στόχος ήταν οι φυλακές στο Δομοκό. Μέσα στο αυτοκίνητο του Ανδρεουλάκου βρέθηκαν φυτίλι, καλάσνικοφ και ΤΝΤ. Ο "λόχος" του φυγά Κόλα και η ομάδα υποστήριξης που τον βοηθά να κρύβεται και να ληστεύει τράπεζες, είχαν βάλει σκοπό να τινάξουν στον αέρα τον μαντρότοιχο των φυλακών και να πραγματοποιήσουν καταδρομικό χτύπημα ώστε να απελευθερώσουν Αλβανούς κρατούμενους.

Πρέπει να υπήρχαν πληροφορίες και ενδοσυνενόηση μέσα από το Δομοκό και οι πληροφορίες μας λένε ότι στο κόλπο ήταν και πρόσωπα υπεράνω υποψίας μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα. Αυτό που έκαναν στα Τρίκαλα, θα γινόταν και στο Δομοκό. Η παρατηρητικότητα όμως των αστυνομικών να βρουν έγκαιρα τα αυτοκίνητα που "απαλλοτριώθηκαν", γλύτωσε τις αρχές από νέα ξεφτύλα.

Το θέμα είναι ότι με ημίμετρα αυτοί οι τύποι δεν αντιμετωπίζονται. Και εαν δεν ληφθούν θα χυθεί νέο αίμα. Το κρίμα στο λαιμό τους...

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: