ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΕΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΑ...ΚΟΚΑΣ!



kokainh-xalkida

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών ένας 24χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:00΄ το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, εντόπισαν τον 24χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Χαλκίδας και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, καθαρού βάρους (45,1) γραμμαρίων και
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος κατείχε την ανωτέρω ποσότητα κοκαΐνης, με σκοπό την διάθεσή της σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2008, ο 24χρονος είχε συλληφθεί, μαζί με άλλους συνεργούς του, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και πάλι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή του τότε είχαν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, πάνω από (600) γραμμάρια ηρωίνης.
Για την ανωτέρω υπόθεση, προφυλακίσθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Επιπλέον ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: