ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;



prodotes-troika

Τις τελευταίες ώρες καθεστωτικά μέσα ρίχνουν "δολώματα" για να τσιμπήσει ο λαός και να συσπειρωθεί το συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας(γέροι, γριές, δημόσιοι υπάλληλοι, κομματόσκυλα, βολεμένοι, επιχειρηματίες και τραπεζίτες)ώστε στην απόλυτη κινδυνολογία του εντολοδόχου και υπηρέτη των Γερμανών Σαμαρά, με το κόλπο ΕΡΤ, να πολωθούν και ο ίδιος να μετρήσει εαν έχει τις δυνατότητες σε μελλοντική εκλογική αναμέτρηση να δει εαν ΘΑ μπορούσε μόνος του να κερδίσει τις εκλογές. 
Πρόκειται στην υπεραπλουστευμένη του μορφή για ένα πανηγύρι αντοχών, δοκιμής ψυχραιμίας και μοναδικής δουλικότητας στις εντολές της τρόικας. Ποτέ δεν πέσαμε έξω απ'ολα όσα λέγαμε γι αυτό τον πρωθυπουργό. Με μια λέξη: Επικίνδυνος. Ακραία επικίνδυνος. Έκλεισε την ΕΡΤ γιατί έπρεπε πάση θυσία για μια ακόμα φορά να δείξει στους τροικανούς αληταράδες που ήρθαν προχθές(τι σύμπτωση)τι καλόβολο παιδάκι είναι. Έπρεπε 3.000 υπάλληλοι που ζητούσαν οι Νέρωνες να απολυθούν την ίδια ώρα. Έβλεπε ότι για ψηφοθηρικούς λόγους δεν μπορούσαν να φύγουν από αλλού. Απο κάπου έπρεπε να αδειάσουν. Η ΕΡΤ, όπως τον συμβούλευσαν, ήταν η πιο εύκαιρη δεξαμενή. Άμεση εκκαθάριση. Ποτέ δεν συμφωνήσαμε(θυμάστε άλλωστε πάμπολλα ρεπορταζ για δημοσιοποίηση μισθών και σκανδάλων από την Αγία Παρασκευή)ότι το παλιομάγαζο, ήταν παρθεναγωγείο. Η ΕΡΤ όμως μπορούσε να εξυγιανθεί εαν υπήρχαν στην συγκυβέρνηση έμπειροι και με ταλέντο άνθρωποι και στελέχη που θα την εξυγίαιναν μέσα σε τρείς μήνες, χωρίς την κατοχική ξεφτύλα του σφραγίσματος. Αλλά είναι όλοι τους άχρηστοι. Ποιοι θα την εξυγιάνουν; Οι μπεκρήδες που την υπηρετούν και χορεύουν ζεμπέκικα στις πίστες;
Συμπέρασμα. Η τρόικα έκλεισε την ΕΡΤ, όπως θα κλείσει κι άλλα: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΑΙΓΑΙΟ, ΣΥΝΟΡΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η τρόικα κυβερνά, η τρόικα, διατάζει . Και αυτοί υπακούνε. Σαν μαριονέτες.
Στο ερώτημα, εαν θα γίνουν εκλογές, απαντάμε: Που θα βρουν μεγαλύτερους προδότες από αυτούς; Εκλογές θα γίνουν μόνον όταν το αποφασίσουν οι Νέρωνες. Μέχρι τότε κορόιδα, πάλι μέσα από τα παπλώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: