ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Ταφόπλακα» βάζει το ΤΕΒΕ στα καφενεδάκια και στα μπακάλικα των μικρών χωριών



tromaktiko5284«Χαριστική βολή» και «ταφόπλακα» για τα καφενεδάκια και τα μπακάλικα των χωριών χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους την πρόταση, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες, για τη «διάσωση» των ασφαλιστικών ταμείων, σύμφωνα με την οποία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά και πόλεις με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων, θα πρέπει να ασφαλιστούν στο ΤΕΒΕ!
«Ένα τέτοιο μέτρο θα ήταν πραγματικά άδικο» λέει ο κ. Σπύρος Καπώνης που διατηρεί καφενείο στο Κουρτέσι και συνεχίζει: «Πολλά μαγαζιά θα κλείσουν. Ίσα – ίσα τα φέρνουμε πέρα. Η πελατεία έχει μειωθεί σε ποσοστό ακόμα και 75%. Ο κόσμος δεν έχει πια λεφτά για να βγει έξω να πιεί τον καφέ του. Την ίδια στιγμή τα έξοδα αυξάνονται, η Δ.Ε.Η. έχει τριπλασιαστεί, πληρώνουμε 600 ευρώ το δίμηνο. Αν αναγκαστούμε να ασφαλιστούμε στον ΤΕΒΕ για την πιο μικρή κατηγορία θα πρέπει να πληρώνουμε 2.500 – 3.000 ευρώ το χρόνο. Από που θα τα βγάλουμε αυτά τα χρήματα;
Το ένα και μοναδικό καφενεδάκι που λειτουργεί στην απομακρυσμένη Αετοράχη διατηρεί ο κ. Γεώργιος Βασιλόπουλος, ο οποίος σχολίασε στην εφ. «Πατρίς»: «Με δύο καφέδες που πουλάω την ημέρα στο χωριό πως θα μπω στο ΤΕΒΕ; Το μόνο πράγμα που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια είναι τα έξοδα. Η κίνηση έχει μειωθεί έως και 80%. Εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο. Πήγα σήμερα στο λογιστή μου για να κάνω διακοπή εργασίας αλλά μου είπε να την κάνουμε τον Σεπτέμβρη. Διατηρώ το μοναδικό καφενείο που υπάρχει στην Αετοράχη και οι μοναδικοί μου πελάτες καθημερινά είναι 5 ηλικιωμένοι. Θα το κλείσω να κλειστούμε πλέον όλοι στα σπίτια μας».
«Δεν χρειαζόμαστε το ΤΕΒΕ ούτε κανένα άλλο μέτρο. Θα κλείσουμε έτσι αλλιώς μόνοι μας από τον Σεπτέμβρη» αναφέρει στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Χρήστος Ρήγαςπου διατηρεί και αυτός καφενείο στο Κουρτέσι και συνεχίζει: «Δεν υπάρχουν χρήματα, έχουμε τελειώσει. Πελατεία δεν υπάρχει, προσπαθούμε να πουλήσουμε τσιγάρα για ένα ελάχιστο κέρδος τα οποία, όπως και όλα μας τα πράγματα, πρέπει να τα πληρώσουμε προκαταβολικά για να τα πάρουμε. Εδώ έκλεισαν σιγά – σιγά όλα τα περίπτερα. Την ίδια τύχη θα έχουμε και εμείς, δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο».
Τέλος, η κα. Αθανασία Κουργιαλά που διατηρεί παντοπωλείο στο Κουρτέσι είπε στην εφ. «Πατρίς»: «Δεν τα βγάζουμε πέρα, δεν είμαστε μεγάλο σουπερ μάρκετ. Είμαστε σε χωριό και περιμένουμε τον περαστικό να σταματήσει και να πάρει κάτι. Τα λειτουργικά έξοδα είναι τεράστια. Σκεφτόμαστε πολλές φορές να αφήσουμε τις λάμπες έξω αναμμένες γιατί φοβόμαστε πόσο θα έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Από εκεί και πέρα πώς να ασφαλιστούμε στο ΤΕΒΕ; Τα ποσά που απαιτούνται είναι τεράστια. Από πού θα τα βγάλουμε; Υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν θα αντέξουν και θα κλείσουν».
Στάθης Πουλιάσης
ΠΗΓΗ

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ECB, TτΕ, ΣΔΟΕ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ! (συγκλονιστικό έγγραφο)



Πριν από μήνες δημοσίευσα την μελέτη μου (δείτε την στο link στο τέλος του κειμένου) με
τίτλο: «Ληξιπρόθεσμα δάνεια και Ανακεφαλοποίηση τραπεζών», με την οποία κατήγγειλα τεκμηριωμένα, ότι παρόλο που οι τράπεζες Eθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank, αποζημιώθηκαν πλήρως με την ανακεφαλοποίηση των 50 δις., αποκλειστικά για την ζημίες που υπέστησαν από το PSI και τα ανεξόφλητα ληξιπρόθεσμα δάνεια των δανειοληπτών, αυτές κατά τρόπο εγκληματικό, απαιτούν τα δάνεια αυτά και για δεύτερη φορά από τους δανειολήπτες! 
Την καταγγελία μου αυτή την υπέβαλα στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ECB), ως εποπτεύουσα των ευρωπαϊκών τραπεζών αρχή και τους είπα ότι το θέμα αυτό συνιστά το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα και σκάνδαλο στην Ελλάδα, ισότιμο του Χρηματιστηρίου, αλλά τραγικότερο αυτού ηθικά. 
Η ΕCΒ έστειλε το έγγραφο αυτό (όπως το έκανα κι εγώ αυτοτελώς) στο υπουργείο οικονομικών το οποίο, το κοινοποίησε στις αρμόδιες αρχές με το αρ. πρωτ. ΑΠ Β.871/12-06-2013 έγγραφό του (δείτε το στην φωτογραφία), για να γίνει έρευνα επί του θέματος αυτού. Και οι αρχές που το έστειλε είναι, μεταξύ άλλων: Υπουργείο Ανάπτυξης, ΣΔΟΕ, Εισαγγελέα Χαλκίδος (επειδή το κατήγγειλα εγώ) !! 
Το θέμα πλέον παίρνει τεράστιες διαστάσεις,διότι οι αρχές αυτές πρέπει πλέον να ενεργήσουν με εντολή του Στουρνάρα (δηλ. των Τροικανών Ελεγκτών, οι οποίο, αν μη τι άλλο, είναι τέρατα σε θέματα μαύρου χρήματος) και αναμένονται σύντομα σημαντικότατες εξελίξεις. 
Οι πρακτικές συνέπειες του θέματος αυτού είναι οι εξής:Με την κατάθεση ως ενστάσεων της καταγγελίας μου αυτής και του εγγράφου του υπουργείου οικονομικών σε οποιοδήποτε δικαστήριο που δικάζει θέματα δανείων των παραπάνω 4 τραπεζών, το δικαστήριο ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει την δίκη, όσο διαρκεί η έρευνα αυτή….αντιλαμβάνεστε την σημασία του γεγονότος αυτού. 
Και τέλος, είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούν οι απόψεις μου και τα δάνεια των δανειοληπτών που κυνηγάνε τώρα οι τράπεζες θα κριθούν ως εξοφλημένα !!...ακούστε με…ποτέ δεν διαψεύσθηκα…όχι εγώ….αλλά η αλήθεια. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…πλέουν τα λοίσθια.

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών)

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Πρωτοφανές τραπεζικό σκάνδαλο με στεγαστικά “δάνεια” σε αλλοδαπούς! Κύκλωμα ντόπιων τραπεζιτών και δουλεμπόρων θησαύρισε στις πλάτες μας…




ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου.

Το “κόλπο” ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για …40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει “ντόπιος” ούτε στον ύπνο του.

Τι συνέβαινε; Κύκλωμα τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλέμπορούς (κυρίως Πακιστανούς), έβρισκαν “μπροστινούς” αλλοδαπούς ώστε να συνάπτουν στεγαστικά δάνεια. Μέσω των υπερεκτιμήσεων των ακινήτων, μεγάλα ποσά έπεφταν στα χέρια των επιτηδείων οι οποίοι τα μοιράζονταν.

Ενδείκτικά, σε μία μόνο περίπτωση, “Πακιστανός” κατάφερε και πήρε δάνεια ύψους… 10 εκατομμυρίων Ευρώ! Την ίδια στιγμή που παραγωγικές επιχειρήσεις κλείνουν επειδή δεν μπορούν να πάρουν κεφάλαιο κίνησης 10 χιλιάδων Ευρώ!

Είναι προφανές πως αυτά τα δάνεια στο σύνολο τους σήμερα είναι “κόκκινα” και ο Έλληνας πολίτης καλείται να τα χρηματοδοτήσει χρεώνοντας τις επόμενες γενιές.

Θεωρείται επιβεβλημένο πως το θέμα πρέπει να φτάσει στην βουλή και να δοθούν απαντήσεις από την τράπεζα της Ελλάδος για το συνολικό ύψος των δανείων και πόσα από αυτά θεωρούνται πλέον επισφαλή.

Εννοείται ότι αυτοί που τα έδιναν πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη μαζί με τις ελεγκτικές αρχές που έκλειναν τα μάτια.

Αναμένουμε λοιπόν. Διαβάστε την καταγγελία.

Ποιοί έδιναν δάνεια σε “Ασιάτες” για να αγοράσουν σπίτια στο κέντρο και να το εποικίσουν;

Το 2011 είχαμε καταγγείλει αγορές διαμερισμάτων από Ασιάτες στο 6ο διαμέρισμα, τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε ξενοδοχεία λαθρομεταναστών. Η αλήθεια είναι πως είχαμε αναρωτηθεί για την προέλευση των χρημάτων της αγοράς, το εάν είχε εφαρμοστεί πόθεν έσχες, καθώς όπως προέκυπτε οι νέοι ιδιοκτήτες ήταν υπήκοοι τρίτων χωρών.

Λύσαμε την απορία μας όταν έφτασαν στα χέρια μας στοιχεία για σύναψη στεγαστικού δανείου Ασιατών με την Εθνική Τράπεζα διάρκειας……….ως το 2049. Καλά διαβάζετε….Εδωσαν δάνειο σε Ασιάτη, τα οποίο λήγει το 2049. Ο κύριο αυτός Μ.Τ.Η. αγόρασε διαμέρισμα 49 τ.μ. στην οδό Αριστομένους, στον Αγιο Παντελεήμονα για 46229 ευρώ. Ετερος αλλοδαπός Μ.Α. πήρε δάνειο ως το 2048 για αγορά στην οδό Αχαρνών, στον Αγιο Παντελέημονα πάλι, διαμερίσματος 76 τ.μ. για 71440 ευρώ.

Και οι δύο έχουν πάρει δάνεια από την Εθνική, άγνωστο μέχρι ποιό ποσό. Πιθανόν να έχουν πάρει και το 100% της αξίας του διαμερίσματος. Πώς πληρώνουν τις δόσεις και βάσει ποιών εισοδημάτων και ποιών νομιμοποιητικών εγγράφων η Εθνική έδωσε το δάνειο; Τα εισοδήματα που δήλωσαν στην τράπεζα δικαιολογούνται από νόμιμα έσοδα; Πώς εξασφάλισαν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποπληρωμής όντας υπήκοοι τρίτων χωρών;  Είναι δυνατόν να δίνουν δυνατότητα αποπληρωμής 40 χρόνια σε αλλοδαπό με άδεια διαμονής;

Δεν μας έφτανε που κατέφθαναν σε στίφη οι λαθρομετανάστες είχαν αποφασίσει να τους δώσουν και ιδιοκτησίες με τα χρήματα μας, για να διευκολύνουν τον εποικισμό.

Πώς έφτασαν στα χέρια μας τα στοιχεία. Οι κύριοι αυτοί είχαν δηλώσει ως διεύθυνση κατοικίας κάποιες από τις πολυκατοικίες της περιοχής, χωρίς να διαμένουν σε αυτές. Ούτε καν επαλήθευση διεύθυνσης δεν είχε κάνει Η Εθνική Τράπεζα. Οταν λοιπόν άρχισαν να έρχονται τα χαρτιά, ουδείς τα παραλάμβανε. Μαζί με τα στεγαστικά έρχονταν και οφειλές από καταναλωτικά δάνεια. Χιλιάδες ευρώ σε δάνεια Ασιατών. Ποιοί έδιναν θαλασσοδάνεια σε αλλοδαπούς, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν θα τα πληρώσουν ποτέ και ότι αυτοί μπορούν να εξαφανιστούν πολύ εύκολα;

Πέρυσι στην Εθνική της Αγίου Μελετίου κάποιος Μπαγκλαντεσιάνος είχε κληθεί από την τράπεζα για ρύθμιση του στεγαστικού του. Ακούγοντας τί έλεγε στον δικηγόρο του μάθαμε ότι αυτός είχε υπογράψει το δάνειο, το οποίο είπε πως το πήρε η αδελφή του, που έμενε σε αυτό το σπίτι. Είχαν πληρώσει δόσεις για ένα χρόνο (400 ευρώ τον μήνα) και φοβόταν όχι για το σπίτι, που δεν έμενε, αλλά μήπως η τράπεζα του πάρει τα κομπιούτερ από το μαγαζί Ιντερνετ που είχε. Πασιφανές πως άλλοι τον έβαλαν να υπογράψει το δάνειο, άλλοι πήραν το σπίτι, προφανώς άλλοι πήραν και τα λεφτά και σε αυτόν είπαν «δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα, μην ανησυχείς». Θα πήρε και το κατιτίς του.

Πέρυσι επίσης διαβάσαμε στο Ιντερνετ πως κάποιοι υπάλληλοι σε επαρχιακό υποκατάστημα μεγάλης τράπεζας είχαν στήσει κομπίνα δίνοντας σε έναν Πακιστανό στεγαστικά δάνεια αξίας 400 και 500 χιλιάδων ευρώ, παρουσιάζοντας τον με διαφορετικά ονόματα. 10.000.000 ευρώ δάνεια είχαν χορηγήσει εικονικά στο άτομο αυτό. Η είδηση πέρασε στα ψιλά φυσικά.

Οντας μάρτυρες στο πάρτυ που στήθηκε με την ίδρυση εκατοντάδων καταστημάτων αλλοδαπών στο 6ο Δ.Δ., στην ασυδοσία των κυκλωμάτων λαθρομεταναστών και στην ευκολία με την οποία μίσθωναν διαμερίσματα και μέσω μεσιτικών, με την συνεργασία μηχανικών, δικηγόρων και λογιστών θεωρούμε ότι πίσω από όλα είναι συγκεκριμένο κύκλωμα.

Να ξετινάξουν όλα τα στεγαστικά και άλλα δάνεια σε αλλοδαπούς. Να δουν ποιοί τα υπέγραψαν. Να μας πουν πόσα λεφτά είναι αυτά που πληρώνουμε για να καλύψουμε τα θαλασσοδάνεια. Και να πάνε μέσα τον όποιο υπεύθυνο χάρισε τα χρήματα του κόσμου, ξεπούλησε τις γειτονιές μας και βοήθησε τον εποικισμό προσφέροντας απλόχερα και ιδιοκτησίες, αγορασμένες με τα λεφτά μας.

Τα στοιχεία είναι στην διάθεση όποιου επιθυμεί να κάνει έρευνα σε βάθος για τη νομιμότητα των ενεργειών. Το ΣΔΟΕ και λοιποί αδιαφόρησαν προκλητικά όταν καταθέσαμε τα στοιχεία πριν δύο χρόνια.

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος

olympia .gr

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ. EUROBANK: “ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ…ΔΕΝ_ΜΠΟΡΕΙ_ΝΑ_ΚΑΝΕΙ_ΤΙΠΟΤΑ”





Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο 
της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank ανήκει πλέον από την 30-04-2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρημ/κής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Συνεπώς, η Eurobank δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης. Αυτό σημαίνει ότι σε δίκες για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς κλπ. η παρουσία της Eurobank είναι άκυρη λόγω «έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης» ως αποτέλεσμα «έλλειψης εννόμου συμφέροντος», διότι πλέον ο ζημιωθείς είναι το ΤΧΣ (υπό προυποθέσεις). Συναφώς, μια ένσταση έλλειψης νομίμου πληρεξουσιότητας κατά του δικηγόρου της Eurobank, τον αποβάλλει από την δίκη! (*) Περαιτέρω: Ο νέος αγοραστής της Eurobank, διαδικασία που θα χρειαστεί πλέον των δύο ετών, θα την αγοράσει ΧΩΡΙΣ τα ληξιπρόθεσμα κόκκινα δάνεια, αφού σπάσει πρώτα σε καλή και κακή τράπεζα, όπως έγινε κα με την ΑΤΕ, Proton, Ταχ. Ταμ/ριο, Millennium κλπ. Συνεπώς, τα μικρομεσαία ληξιπρόθεσμα δάνεια θα σβηστούν από τις ίδιες τις τράπεζες. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, αρκεί να βρείτε δικηγόρους με παντελόνια που να προβάλλουν τις παραπάνω απλές ενστάσεις κι επιχειρήματα. 
Ή, καλύτερα, καλέστε εμένα για μάρτυρα. Δεν θέλω τίποτα…ούτε ψήφο!!…η καριέρα μου τελείωσε, πριν αρχίσει…είμαστε όμως συμπολεμιστές στα ίδια χαρακώματα και ο θάνατος του διπλανού μου είναι και δικός μου.
 
(*) έτσι ακριβώς έγινε σε μια δίκη την 03-07-2013 με την Millennium, στην οποία παρέστην ως μάρτυρας! και την δημοσίευσα στον Στοχασμό-Πολιτική
 
Δημ.Αντωνίου

Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες



Να που βρίσκουν τα λεφτά οι χοντρό cons (μαλάκα........ Πάγκαλε συγνώμη,,  παχύδερμε ενοούσα) Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου κλπ για να συνεχίζουν να πληρώνονται και να σπαταλούν εις βάρος των ραγιάδων.

Η απόλυτη κλοπή του λαού μας. 
ΟΔΔΗΧ - Χριστοδούλου - Goldman Sacks

Ο παρακάτω πίνακας αφορά τις εκδόσεις εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου όπως αποτυπώνονται μέσα από το site του ΟΔΔΗΧ στο link http://www.pdma.gr/(S(zk4e50550zhcwx45tt1x1tvd))/ODDHX/news.aspx










Η αναζήτηση λίγο κουραστική αλλά αρκετά διασκεδαστική.

Προσέξτε  τα  επιτόκια  από  την  13-Απρ-2010  έως  την      
20-Δεκ-2011 . 



























Δηλαδή οι αγαπημένοι μας τραπεζίτες δανείζουν το Ελληνικό Δημόσιο με επιτόκια της τάξης του 4,80%.

Μα καλά αφού οι τράπεζες χρειάζονταν ενίσχυση (θα ρωτούσαν λογικά κάποιοι) 

που βρήκαν τα λεφτά για να αγοράζουν έντοκα γραμμάτια;;;;;;;;;;;

Μα από τις πλάτες των ραγιάδων φυσικά. 

Ποιων ραγιάδων;;;;;   Την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Προσωπικά ανήκω στην μειοψηφία http://diaforos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html 
και το link αφορά τους υποστηρικτές της ηλίθιας διαφήμισης ''την κουκούλα αγαπούλα''. 

Για τους υπόλοιπους εξηγώ ολόκληρη την ιστορία.

Η κυβέρνηση του κακού Κώστα Καραμανλή νομοθέτησε μία και μοναδική φορά για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας το Δεκέμβριο του 2008. 

Τότε που οι τράπεζες ακόμα τηρούσαν τους νόμους. 

Για όσους κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα ΦΕΚ θα καταλάβετε. 

Ο νόμος 3723 (ΦΕΚ 250 9-Δεκ-2008) του Κωστάκη έλεγε ότι οι τράπεζες οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν των εγγυήσεων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους.

Αρκετοί πιθανόν να έχετε τύχει αυτής της υποστήριξης.

Ακούστε λοιπόν τι έλεγαν οι αλήτες και δοσίλογοι ΠΑΣΟΚοι Γείτονας Κουσελάς Χρυσοχοίδης και ΓΑΠ για το συγκεκριμένο νόμο.

Τι έκανε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έφτιαξε έξι νέους νόμους με νέες εγγυήσεις προς τις τράπεζες (τους οποίους αναφέρω συγκεντρωτικά εδώ και αναλυτικότερα παρακάτω, για τους δύσπιστους η αναζήτηση στο Εθνικό τυπογραφείο με τον αριθμό του ΦΕΚ είναι πολύ εύκολη)

Ν.3845  ΦΕΚ 65   6-Μαι-2010            15.000.000.000
Ν.3864  ΦΕΚ 119   21-Ιουλ-2010        10.000.000.000
Ν.3872  ΦΕΚ 148   3-Σεπ-2010           25.000.000.000
Ν.3965  ΦΕΚ 113   18-Μαι-2011         30.000.000.000
Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 203 14-Σεπ-2011   30.000.000.000
Ν.4031  ΦΕΚ 256   9-Δεκ-2011           30.000.000.000
                                                           ------------------------
           Σύνολο Εγγυήσεων    140.000.000.000   επί  ΠΑΣΟΚ
           Χωρίς τα                  23.000.000.000   της  ΝΔ.


Μα καλά τι έγιναν 140.000.000.000 εγγυήσεων;

Updated
Προσθέστε και Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 94 19-Απρ-2012   40.000.000.000. Το σύνολο πλέον διαμορφώνεται στα 203.000.000.000 € . Ναι καλά καταλάβατε σύνολο 203 Δις στους τραπεζίτες.
Ιδιαίτερη σημασία έχει και η ημερομηνία 19-Απρ-2012. Να σας θυμίσω ότι η Βουλή έκλεισε στις 10-Απρ-2012. Κάποιοι ίσως καταλαβαίνουν την αξία αυτής της λεπτομέρειας.


Έγιναν ρευστό μέσω της ΕΚΤ προς τις Ελληνικές Τράπεζες με 1% επιτόκιο αφού η ΕΚΤ έχει την εγγύηση όλων των ραγιάδων ότι αν οι τράπεζες δεν αποπληρώσουν τότε 

1. θα  την αποπληρώσουν οι ραγιάδες 
ή
2. θα βάλουν χέρι (όπως είπε ο Καρατζαφύρερ για την μάνα με τα παιδιά της) στην περιουσία της Πατρίδας δηλαδή στην περιουσία των μελλοντικών ραγιάδων (των παιδιών σας).

Και τι έκαναν οι τράπεζες το ρευστό που πήραν (προϊόν των εγγυήσεων των ραγιάδων);;;;; και που όφειλαν να χρησιμοποιήσουν όπως λένε τα ΦΕΚ για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους.

Έδωσαν δάνεια όπως όφειλαν;;;;;  Ναι έδωσαν είναι η απάντηση. 

Αλλά όχι σύμφωνα με τον νόμο. 

Αντί να δανείσουν τους ραγιάδες (που είναι ήδη υποθηκευμένοι) δάνεισαν παρανόμως το Κράτος για να υποθηκεύσουν και την Δημόσια Περιουσία.

Και καλά το Κράτος που είχε νομοθετήσει για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων πως αποδέκτηκε αυτόν τον δανεισμό. Εκτός από δοσίλογοι είναι και ανισόρροποι;;;;;;

Όχι βέβαια. Απλά η περικοπή αφορά μόνο τους ραγιάδες. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν αποδέχονται τον παράνομο δανεισμό γιατί απλά δεν έχουν μάθει να δουλεύουν.

Ενώ οι ραγιάδες έχουν συνηθίσει και στο τέλος 

'''θα χαλαρώσουν να το απολαύσουν κιόλας'''.

Για το Νέο Έτος έχω δύο ευχές με διαφορετικούς αποδέκτες.

Για τους Ραγιάδες: Καλά ξυπνητούρια.

Για τους δοσίλογους: Να σας δω γρήγορα στο Γουδί.

Για όσους θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα ΦΕΚ παρακάτω σας προτείνω να το κάνετε με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. 

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει κατά περίπτωση.

   Για την Ελλάδα                                      Ηγέτες-Προδότες
Γλυκερία-Σπαθάρης                                          Νότης

                            
                                     Όπως τα λέγω να τους τα πεις
                               Παπακωνσταντίνου
                                               



Απολαύστε τα ΦΕΚ

Ν.3723  ΦΕΚ 250   9-Δεκ-2008                                          Ν.3845  ΦΕΚ 65   6-Μαι-2010
Ν.3864  ΦΕΚ 119   21-Ιουλ-2010                                        Ν.3872  ΦΕΚ 148   3-Σεπ-2010

Ν.3965  ΦΕΚ 113   18-Μαι-2011                                       Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 203 14-Σεπ-2011             .                                                                                  Ν.4031  ΦΕΚ 256   9-Δεκ-2011
                                    


Υ.Γ. Ειδικά για το παχύδερμο ζώο Πάγκαλο αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι με την ευχή αυτούς που ονόμασες con να το ακούν καθημερινά μέχρι να ξυπνήσουν και να σε στείλουν πρώτο μετά το φιλαράκι σου ΓΑΠ.





Έχει αποσταλεί στους παρακάτω παραλήπτες την 02-01-2012 και αναμένουμε την αντίδρασή τους: a.spinos@kontrachannel.gr;   deltio11@gmail.com;   fimotro@gmail.com;   info@kontrachannel.gr;   info@newsit.gr;   info@realnews.gr;   info@zougla.gr;  newsline@alter.gr;   info@blueskytv.gr; olympianspirit@gmail.com;                 

Δείτε εδώ το post  ''Το Άθλιο Ελληνικό Κοινοβούλιο'' 
με video από την Βουλή στην απογοητευτικότερη συνεδρίαση μεταπολιτευτικά.


Και την συνέχεια του (Άρθρο 49 EFSF) στο νέο post http://diaforos.blogspot.com/2012/01/olympia.html

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Οι συμπατριώτες μας αρέσκονται στην Ελπίδα και κάποιοι την προσφέρουν απλόχερα εκλιπαρώντας την Κυβέρνηση να δεχτεί την προσφορά τους. Μάλιστα ζητάνε και αυτόγραφα σε αιτήσουλες.

Αντί δηλαδή να απαιτήσουν με τον ορθό τρόπο όπως είναι οι Αγωγές και τα Ασφαλιστικά το Δίκαιο για τους Συμπατριώτες μας συνεχίζουν να τους κρατούν στις βάρκες συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι προς την Ιθάκη.
 
Και έχουν έτοιμες τις απαντήσεις για τους ευκολόπιστους οπαδούς: έχουμε στρατηγική (αλλά είναι μυστική).

Επειδή όμως και τα παιδάκια κάποτε μεγαλώνουν είπα να ξαναβάλω ένα χεράκι.

  
Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, μιας και οι βάρκες είναι παραφορτωμένες με κάθε είδους αποσυμπιεστές (αριστερούληδες-δεξιούς-εθνικόφρονες κλπ), ας ρίξουν μια ματιά στο post με τίτλο "Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες". Πιο απλά δεν γίνεται.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Άλλος ένας "λεβέντης,πατριώτης". "Ο κύριος Πλειστηριασμοί "..καμαρώστε τον



Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος θέλει να επαναφέρει τους πλειστηριασμούς είναι ένα κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα υποστηρίζοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελεύθερη οικονομία. Στην πορεία άφησε τους άλλους στον ιδιωτικό τομέα, προτιμώντας το βόλεμα του Δημοσίου για τον ίδιο και για στενούς συγγενείς του.

Ο ίδιος επίσης, από καιρού εις καιρόν, πηγαινοέρχεται από το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, και αντίθετα. Συμπτωματικώς, οι ιδιώτες που επιλέγει είναι μεγάλοι προμηθευτές του Δημοσίου.
Ο λόγος για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, 49 ετών, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των πλειστηριασμών, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι στην Ισπανία έγιναν πλειστηριασμοί.

Ο Αθανάσιος Σκορδάς μετά τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστής στην Alico. Γρήγορα μέθυσε από τα κέρδη του Χρηματιστηρίου και συνέστησε ΕΛΔΕ με συνεργάτη μετέπειτα κυβερνητικό στέλεχος.

Στη συνέχεια, όταν η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση το 2004, προτίμησε την ασφάλεια του Δημοσίου. Εγινε γενικός γραμματέας Καταναλωτή στο υπουργείο Ανάπτυξης, μετά περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, γνωρίζοντας τότε και τις δραστηριότητες ιδιωτικών εταιρειών, όπως, για παράδειγμα, της ΓΕΚ-Τέρνα σε Βοιωτία και Εύβοια. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή ως γενικός γραμματέας στο υπουργείο Οικονομικών.

Την ώρα που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έπεφτε από την κυβέρνηση το 2009 και η χώρα βρισκόταν υπό το βάρος της χρεοκοπίας, χρησιμοποίησε την κομματική και κυβερνητική δύναμη και διόρισε στο Δημόσιο συγγενικό του πρόσωπο το οποίο εργαζόταν προηγουμένως στον ιδιωτικό τομέα! Με την πτώση της κυβέρνησης, δεν έμεινε άνεργος, όπως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας. Προσελήφθη από τον όμιλο της ΓΕΚ-Τέρνα και προπαγάνδισε υπέρ της επένδυσης του ομίλου στο Μαντούδι Ευβοίας, μια περιοχή την οποία είχε στην αρμοδιότητά του όταν ήταν περιφερειάρχης (το έχουν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων να προσλαμβάνονται από προμηθευτές του Δημοσίου, όπως ο Γ. Μέργος).

Ομως και πάλι δεν συνέχισε στον ιδιωτικό τομέα, που κάποτε υπεραγαπούσε. Επέστρεψε στα κομματικά του καθήκοντα, αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά (ήταν μαζί στην Πολιτική Ανοιξη), στη θέση του γενικού διευθυντή του κόμματος. Επέστρεψε δηλαδή σε φορέα ο οποίος χρηματοδοτείται από το Δημόσιο και από τις τράπεζες, δηλαδή από τα χρήματα των Ελλήνων καταθετών. Ο φορέας αυτός συμπτωματικώς χρωστάει εκατομμύρια, αλλά δεν κανείς δεν τον αγγίζει - ούτε οι πλειστηριασμοί...

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο κ. Σκορδάς συμμετέχει στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά από το 2012. Και ασκεί κυβερνητική πολιτική υπέρ της επιβολής φόρων, της επιστροφής των πλειστηριασμών και (τι ειρωνεία!) των ρυθμίσεων δανείων «ενήμερων δανειοληπτών» και όχι υπερχρεωμένων, όπως άφηναν να εννοηθεί (υπό το βάρος της κατακραυγής, την Παρασκευή έκανε στροφή λέγοντας ότι θα φέρει τροπολογία και γι' αυτούς που δεν είναι ενήμεροι και δεν τους έχει καταγγελθεί η σύμβαση). Μας έπεισε.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=368664

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/07/blog-post_1628.html

Με Νόμο του (ανθ-)ελληνικού κράτους oι αλλοδαποί δεν πληρώνουν φόρους. Δείτε το ΦΕΚ:



Τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη,

ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία,

έχει γονατίσει από τη δυσβάσταχτη φορολογία,

 τα παράνομα χαράτσια και τις κατασχέσεις των οικονομιών του,

ακόμη και του σπιτιού που κατάφερε να αποκτήσει με θυσίες,

που οδηγείται στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες και τον εξοστρακισμό - μετανάστευση, 

το (ανθ-)ελληνικό κράτος, προτρέπει τους αλλοδαπούς να μην καταβάλουν φόρους... 

Ενδεικτική είναι η Σύμβαση που υπέγραψε το (ανθ-)ελληνικό κράτος με το κράτος της Αλβανίας. 

(Η ίδια πολιτική - νομοθεσία ισχύει για όλους τους αλλοδαπούς, ανεξαιρέτου χώρας καταγωγής.)

Με Νόμο του (ανθ-)ελληνικού κράτους oι αλλοδαποί δεν πληρώνουν φόρους. 

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2755 1Φ.Ε.Κ. 252/19.11.99/τ.Α' Κύρωση της Σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας

Δείτε το ΦΕΚ:
 http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-252-1999.html

Εδώ η μετάφραση του ΦΕΚ στα Ελληνικά: 
 http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ddos/sadf/FEK_ALBANIA_teliko.pdf 

Υ.Γ.:

α) Είναι ή όχι ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων πολιτών;;

β) Οι Έλληνες είναι άνθρωποι 'β κατηγορίας;;; 
Είναι τα κορόιδα που πληρώνουν;;
 
γ) Γιατί κανένα κόμμα ("Αριστερό"- "ακροαριστερό"-"Δεξιό"-"ακροδεξιό") δε μιλά για την άνιση και ρατσιστική μεταχείριση αλλά και το διωγμό που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες;; 

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Εφορία: 30 μέρες προθεσμία και μετά κατάσχεση!!


ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ    ΚΟΠΡΙΤΕΣ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ....

23/7/13

Κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων, οι οποίοι καθυστερούν άνω των 30 ημερών να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την εφορία, προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος κατ' εκτίμηση από τις φορολογικές αρχές, καθώς και εκλογίκευση προστίμων για τη μη καταβολή δηλώσεων, προβλέπει, μεταξύ άλλων, ο νέος Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών, που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή.

Ο νέος κώδικας προβλέπει ηπιότερα πρόστιμα, από την άλλη όμως καθιερώνει αυστηρά μέτρα για την είσπραξή τους, όπως δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Τα πρόστιμα θα κυμαίνονται από 300 έως 2.000 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία των βιβλίων και τις φορολογικές παραβάσεις.

Όπως αναφέρει το ΥΠΟΙΚ, ο νέος κώδικας στοχεύει στην άμεση και αυτόματη εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων ταυτόχρονα με την υποβολή τους. Έτσι προβλέπεται ο άμεσος προσδιορισμός του φόρου (self – assessment).

Σε περιπτώσεις μη υποβολής δήλωσης ή διακινδύνευσης της είσπραξης του φόρου, η Φορολογική Διοίκηση εξοπλίζεται με τη δυνατότητα της άμεσης κοινοποίησης καταλογιστικής πράξης με εκτιμώμενα μεγέθη, χωρίς όμως να αποστερεί από τον φορολογούμενο εύλογη προστασία.

Οριστικοποιείται χωρίς ασάφειες η παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για έλεγχο όπως και ο χρόνος διαφύλαξης των βιβλίων και στοιχείων στα πέντε χρόνια. Μόνο στις περιπτώσεις αδικημάτων φοροδιαφυγής η παραγραφή επεκτείνεται στα είκοσι χρόνια. Επανέλεγχος δεν επιτρέπεται παρά μόνο εάν υπάρξουν νέα στοιχεία τα οποία δεν ήταν δυνατό να γνωρίζει η Φορολογική Διοίκηση κατά τον αρχικό έλεγχο.

Παράλληλα, περιλαμβάνεται νέα διάταξη για την αντιμετώπιση της φοροαποφυγής κατά το πρότυπο που έχει υιοθετήσει και συστήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι πρόσθετοι φόροι και οι προσαυξήσεις αντικαθίστανται από τον τόκο υπερημερίας. 

Προβλέπονται διοικητικά πρόστιμα τα οποία είναι, για τυπικές παραβάσεις οι οποίες ελαχιστοποιούνται, εύλογα και για ουσιαστικές παραβάσεις ή παραβάσεις φοροδιαφυγής, σημαντικά. Εξορθολογίζονται όλα τα πρόστιμα ώστε να είναι ρεαλιστική η προοπτική είσπραξής τους. Με μεταβατικές διατάξεις προβλέπεται η δυνατότητα υπαγωγής στο ευνοϊκότερο καθεστώς και για εκκρεμείς υποθέσεις.

Τόκος υπερημερίας

Καθιερώνεται τόκος υπερημερίας 8,75% ετησίως για καθυστέρηση στην πληρωμή των φόρων, μηνιαία προσαύξηση 1% με ανώτατο όριο το 100% επί του οφειλόμενου φόρου για εκπρόθεσμες δηλώσεις και 10%-100% για ανακρίβειες.

Πρόστιμα

- 300 ευρώ όταν ο φορολογούμενος δεν είναι υπόχρεος τήρησης λογιστικών βιβλίων.

- 1.000 ευρώ εάν ο φορολογούμενος είναι υπόχρεος τήρησης βιβλίων και στοιχείων με βάση απλοποιημένα λογιστικά πρότυπα.

- 2.000 ευρώ εάν ο φορολογούμενος είναι υπόχρεος τήρησης βιβλίων και στοιχείων με βάση πλήρη λογιστικά πρότυπα.

Για ανακριβή δήλωση

- 10% του ποσού φόρου που δεν δηλώθηκε, εάν το εν λόγω ποσό φόρου είναι ίσο ή υψηλότερο του 5%, αλλά χαμηλότερο του 20% της φορολογικής υποχρέωσης βάσει της φορολογικής δήλωσης.

- 50% του ποσού φόρου που δεν δηλώθηκε, εάν το εν λόγω ποσό φόρου είναι ίσο ή υψηλότερο του 20%, αλλά χαμηλότερο του 50% της φορολογικής υποχρέωσης βάσει της φορολογικής δήλωσης.

- 100% του ποσού φόρου που δεν δηλώθηκε, εάν το εν λόγω ποσό φόρου είναι ίσο ή ψηλότερο του 50% της φορολογικής υποχρέωσης βάσει της φορολογικής δήλωσης.

protothema 

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!!!''ΤΥΦΛΟΣ ΤΑ Τ΄ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ΄ΟΜΑΤΑ''!!!ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!



Γράφει η Μαρία Τουφεξή
Πρόταση Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος μετά τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα και τοΠΑΣΟΚ θα
παρουσιάσει επίσημα,την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013!!!
Οι ''ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ'' της Χώρας μας προκειμένου να μην χάσουν την ''χρυσή καρέκλα'' τους
και τις χιλιάδες ευρώ που κερδίζουν κάθε μήνα,πατώντας στο πτώμα του Ελληνικού Λαού, που πεινάει κυριολεκτικά κι έχει φτάσει στην απόλυτη εξαθλίωση και ταπείνωση,έφτασαν στο σημείο
να προτείνουν ακόμη και την Αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος!!!
''ΤΥΦΛΟΣ ΤΑ Τ΄ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ΄ΟΜΑΤΑ''!!!
Όσοι επιμένουμε να εθελοτυφλούμε και δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει αυτή η άθλια κατάσταση
έστω και τώρα,είμαστε το ίδιο ένοχοι με τους προδότες της Πατρίδος μας!!!
Το 80 τοις εκατό των Ελλήνων πολιτών ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας!!!
Δεν έχουν ούτε τα φάρμακά τους να αγοράσουν!!!Κλείνουν νοσοκομεία,κλείνουν Σχολεία,η Ελληνική αγορά είναι νεκρή,τα Ελληνόπουλα μεταναστατεύουν σε ξένες Χώρες αφού η ανεργία στην Ελλάδα
έφτασε σε τραγικό ποσοστό,οι άστεγοι Έλληνες είναι χιλιάδες πιά!!!
Η έξαρση της εγκληματικότητας αυξάνεται επικίνδυνα καθημερινά όλο και πιό πολύ!!!
Οι συμπατριώτες μας αυτοκτονούν κατα κόρον και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν πιά
ούτε κάν στις ειδήσεις!
Η δήμευση ιδιοκτησίας από Δημόσιο και Τράπεζες καλά κρατεί!
Το ξεπούλημα της Ελληνικής Δημόσιας Γής συνεχίζεται με το πρόσχημα του απεχθούς αλλά ''τεχνητού'' χρέους!
Η αύξηση της υπογεννητικότητας αφού κάθε Ελληνόπουλο αποτελεί ''τεκμήριο'' οδηγεί στον αφανισμό της Ελληνικής Φυλής!!!
Από την άλλη πλευρά οι λαθρομετανάστες αυξάνονται και πληθύνονται αφού γεννούν 7 με 8 παιδιά
ο καθένας και βέβαια προστατεύονται και νομιμοποιούνται γιατί θα είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι του
ΣΥΡΙΖΑ που τους έχει αγκαλιάσει και τους πήρε υπό την υποστήριξη του!!!
Απαξιώθηκε και διαστρεβλώθηκε η Ελληνική Ιστορία,η Ελληνική Γλώσσα και η Παιδεία!!!
Ραγδαία αναπτύχθηκε ένας πρωτοφανής και αναίσχυντος Ανθελληνισμός!!!
Η απώλεια Θεσμών,η απαξίωση Ηθών,ο αποπροσανατολισμός της νέας Γεννιάς των Ελλήνων με
την παρότρυνση για αποδοχή και συμμετοχή σε εξευτελιστικές παρελάσεις ομοφυλοφύλων!!!
Η Χώρα μας βρίσκεται υπό ΚΑΤΟΧΗ ξένων συμφερόντων αφού σε θέσεις κλειδιά του Ελληνικού
Κράτους,τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες,τοποτηρητές,κατευθυνόμενες από τους Εβραίους
και ξεπουλήθηκε η Εθνική μας Κυριαρχία!!!
Ο ερπετόμορφος επικεφαλής της Task Force HORST REICHENBACH είναι ο κατοχικός πρωθυπουργός του 4ου Ράιχ και τον ορίζουν οι Εβραίοι επίσης!!!
Και τώρα έφτασαν στο σημείο να κάνουν προτάσεις για Αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος!!!
Θα το δεχτούμε κι αυτό;;;ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!\
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!