ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΧΑΦΙΕΣ: Μερικοί αριθμοί. Η εποχή των τεράτων....

Ο ΧΑΦΙΕΣ: Μερικοί αριθμοί. Η εποχή των τεράτων....: Γράφει ο mitsos175.  Οι αριθμοί είναι συνήθως βαρετοί. Όμως σ' αυτή την περίπτωση είναι χρήσιμοι. Τα πραγματικά ποσοστά αν υπολογ...

Ακολούθησε τον ήχο από το κλάμα του κύκνου - Αυτό που βρήκε ήταν σοκαριστικό... [video]


Φωτογραφία για Ακολούθησε τον ήχο από το κλάμα του κύκνου - Αυτό που βρήκε ήταν σοκαριστικό... [video] 
Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τα ζώα Κανένα άλλο ίσως πράγμα δεν θα μας ζεστάνει την καρδιά τόσο πολύ, όσο να κάνουμε εμείς την διαφορά στην ζωή κάποιου ανήμπορου ζώου. Πολλά ζώα έχουν διασωθεί λόγω μερικών ανθρώπων που πραγματικά είναι ήρωες.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την διάσωση δυο υπέροχων κύκνων που παγιδεύτηκαν σε δίχτυα και κινδύνευαν να χάσουν την ζωή τους. Ο άνδρας άκουσε τις φωνές τους από μακριά και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Καθώς πλησίασε κατάλαβε πως οι δυο κύκνοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το δίχτυ που είχε μπλεχτεί στα φτερά και στα πόδια τους.


Όταν οι κύκνοι είδαν τον άνδρα, κολύμπησαν με μεγάλη δυσκολία προς αυτόν, σαν να ήξεραν ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Χρειάστηκε αρκετή υπομονή και επιμονή αλλά τελικά ο άνδρας κατάφερε να απελευθερώσει και τους δυο. Ο ένας φτερούγισε προς την ελευθερία! Ο άλλος φαινόταν να έχει ακόμη κάποιο δίχτυ στα πόδια και στα φτερά. Ο άνδρας τον ακολούθησε και είδε ότι είχε ακόμη ένα μικρό κομμάτι σύρμα. Άφοβα ο άνδρας, τον σήκωσε στα χέρια και κατάφερε να το βγάλει. Τελικά, ο κύκνος ελεύθερος και αυτός κολύμπησε προς την ελευθερία του.

Αν και αυτή η διάσωση είναι καταπληκτική, καλά είναι να θυμόμαστε πως εάν ποτέ βρείτε κάποιο ζώο σε απόγνωση, θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με τον κατάλληλο φορέα διάσωσης, πριν αποπειραθείτε να κάνετε κάτι μόνοι σας. Δείτε την ηρωική διάσωση.
Πηγή Tromaktiko