ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εν όψει των Δημοτικών Εκλογών....

ΕΛ.Α.Δ.Α
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Δ.ΑΧΑΙΑΣ)


Όπως έχει ήδη αναρτηθεί στα ΜΜΕ, καμία σχέση δεν έχουν τα άτομα του ΕΛ.Α.Δ.Α. με τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι- Νέοι Ορίζοντες του κυρίου Σταματόπουλου (ή Μανάβη ή Βορύλλα).

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός γεννήθηκε μέσα στους κόλπους του ΕΛ.Α.Δ.Α., αφού ο κύριος Σταματόπουλος ήταν μέλος μας. Απώτερος σκοπός μας ήταν άνθρωποι αξιόλογοι και τίμιοι - υπάρχουν τέτοιοι ακόμα- να εμπλακούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Απαράβατος όρος ήταν οι όποιοι υποψήφιοι του συνδυασμού να μην είναι διαπλεκόμενοι με κανέναν τρόπο στο γνωστό μοντέλο τοπικής εξουσίας : 'μπαίνω στο συμβούλιο για να τα πάρω χονδρά εγώ και οι δικοί μου!'  

Από την στιγμή που διαπιστώσαμε με σιγουριά και, μετά απο συνέλευση που έγινε στο γραφείο τωνΕλεύθερων Αγανακτισμένων, πως ο κύριος Μανάβης επιθυμεί ΄΄συνεργασίες΄΄ με τους βαθιά διαπλεκόμενους ,με το παλιό μοντέλο, με τους υπεύθυνους για τον μαρασμό της περιοχής μας, ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ προφορικά και γραπτά και με όλη τη δύναμη της φωνής μας.

Προφανώς οκύριος Μανάβης είχε κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και ο δικός του απώτερος στόχος ήταν να πάρει για τον εαυτό του ενα κομμάτι απ'ο την πίτα της εξουσίας, παρασύροντας μαζί του πολλούς έντιμους και καλοπροαίρετους υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού, οι οποίοι απεχώρησαν.

Οι ΕΛ.Α.Δ.Α. στο προσεχές μέλλον θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν στις δημοτικές εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: