ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΑΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!



 Άρθρο-φωτιά για το δολάριο: "Είναι ετοιμοθάνατο - Οι κυρώσεις στη Ρωσία επισπεύδουν την... κηδεία του"

Ένα άρθρο-φωτιά για το μέλλον του δολαρίου εξαιτίας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ δημοσιεύει ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και διδάκτωρ στατιστικής Jim Willie. 


Αυτό που επισημαίνει είναι πώς «το δολάριο είναι ετοιμοθάνατο και η κηδεία του θα έρθει σύντομα με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε χώρες όπως η Ρωσία».

Τα βασικότερα σημεία του άρθρου του εκδότη οικονομικής ιστοσελίδας στις ΗΠΑ, διακεκριμένου οικονομολόγου και κατόχου phd στη στατιστική Jim Willie έχουν ώς εξής :

«Το δολλάριο είναι ετοιμοθάνατο…Νομίζω πως η νεκρώσιμη πομπή αρχίζει εφέτος. Είπα κατ’ επανάληψη ότι ο χρόνος δεν θα τελειώσει όπως άρχισε».
Τι θα αρχίσουν οι Αμερικανοί να βλέπουν να έρχεται με την επιτάχυνση της κρίσης του δολαρίου
;


Ο Willie λέει: «Πιστεύω πως θα αρχίσουν να παίρνουν ειδοποιήσεις απόλυσης από τους εργοδότες τους. Πιστεύω πως θα αρχίσουν να βλέπουν υψηλότερες τιμές στα καύσιμα και στα τρόφιμα. 
Νομίζω πως θα αρχίσουν να βλέπουν προσφορές θέσεων εργασίας από κινεζικές εταιρείεςσε αμερικανικό έδαφος. Χάνουμε την χώρα μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: