Aπό τον Τόνυ Μοντάνα
Kι όμως τον Αύγουστο του 2015 υπάρχουν συναρπαστικές ειδήσεις.
Τρία άθλια, πελατειακά και διεφθαρμένα ως το μεδούλι, κόμματα διαλύονται!
O Bόλφαγκ Σόιμπλε ως άλλος Walter White(Breaking Bad) βυθίζει τα πτώματά τους σε μπανιέρες με υδροφθορικό οξύ.
Ο πιο ατιμωτικός και ο πιο άνανδρος θάνατος θα είναι αυτός της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά ανόητου Μειμαράκη, ο οποίος καταδέχθηκε στα γεράματα να γίνει πολιτικό πιόνι ανάμεσα σε Καραμανλή, Παυλόπουλο και Σαμαρά. Οι άχρηστες φαμίλιες της Νέας Δημοκρατίας μετέτρεψαν το κόμμα σε μια χαβούζα με βοθρολύμματα (σκατά) σαν κι αυτά που κάνουν την εμφάνισή τους στις πλαζ της Βουλιαγμένης-αλλά και της Μυκόνου.
(Ολη η Μύκονος όταν δεν φυσάει μυρίζει σκατά αυτό το καλοκαίρι. Είναι ένα μυστικό που σας παρακαλούμε να το κρατήσετε για σας)
Πάμε παρακάτω. Ο ανύπαρκτος Μειμαράκης λοιπόν απαιτεί από τα άβουλα στρατιωτάκια του να υπερψηφίσουν το χυδαίο 3ο Μνημόνιο που δολοφονεί εν ψυχρώ τους (γονείς και παπούδες μας) αγρότες, που εξοντώνει τους εργαζόμενους με μπλοκάκια, τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δεν ακουμπάει την πολιτική μαφία και την μαφία της Δικαιοσύνης.
Τα κόμματα θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις, η βουλή θα εξακολουθήσει να τιγκάρει-σαν το Μετρό του Τόκιο-με διορισμένους (συγγενείς και φίλους των πολιτικών) κηφήνες υπαλλήλους.
5-6 μεγαλοδικηγόροι, με τις παράγκες τους, θα εξακολουθήσουν να καθαρίζουν μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, λογισμικού και πάει λέγοντας, παιδόφιλους, φοροφυγάδες, διαπλεκόμενους επιχειρηματίες με τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Το κατ΄εξοχήν πρόβλημα της χώρας που είναι πρόβλημα Δικαιοσύνης ούτε κι αυτό το Μμημόνιο το αντιμετωπίζει-παρότι οι δανειστές μας γνωρίζουν πολύ καλά τον ρόλο που παίζει ο καθείς από τους Ελληνες βαρόνους.
Το παιγνίδι είναι πολύ βρώμικο. Μετά από 5 χρόνια μνημόνια την πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι μικρομεσαίοι του ιδιωτικού τομέα, οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και φυσικά οι άνεργοι με ελάχιστα εισοδήματα στο μπλοκάκι τους.
Το κράτος αντί να εκσυγχρονιστεί γίνεται όλο και πιο άθλιο.
Ετσι ακριβώς θα συνεχίσει και με το 3ο μνημόνιο που είναι προιόν Τσίπρα αλλά με βουλιμία το στηρίζουν ο Μειμαράκης, ο Καραμανλής, ο Πάκης. Θυμηθείτε τα ονόματά τους γιατί πλησιάζει η ώρα να λάβει ο καθείς από δαύτους ότι του αξίζει.
Και το 3ο μνημόνιο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του πελατειακού κράτους. Δεν είναι ένα μνημόνιο μεταρρυθμιστικό ότι κι αν λένε οι μέσα και οι έξω. Κι αυτό γιατί κανείς από τους δανειστές δεν πίεσε αποφασιστικά όλα αυτά τα χρόνια για μεταρρυθμίσεις που τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια αρνούνται να τις πραγματοποιήσουν.
Δυστυχώς οι δανειστές πιέζουν για την εφαρμογή των χαρατσιών και μόνο.
Αλλά ακόμη κι αυτά τα τραβεστί μνημόνια ήταν αρκετά για να στείλουν στα απόβλητα της ιστορίας μερικά από τα βαριά πολιτικά ονόματα του τόπου.
Και έρχεται τώρα ο Walter White Βόλφαγκ Σόιμπλε να καθαρίσει με μαεστρία, ένα μετά το άλλο, τα ξεπουλημένα πολιτικά κτήνη που απέμειναν στον κομματικό χάρτη.
Ηδη η Νέα Δημοκρατία του Βαγγέλα είναι παρελθόν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στο γεροροκά Λαφαζάνη και την διψασμένη για εκδίκηση Κωνσταντοπούλου, διαλύεται με συνέπεια και ηρωισμό.
Είναι απολαυστικό να βλέπεις τα πολιτικά πτώματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να λιώνουν στη μπανιέρα με το υδροφθορικό οξύ του Σόιμπλε.
Είναι ηδονή να βλέπεις τον τρόμο στο βλέμμα των πασόκων καθώς από το 48% πήγαν στο 3,5% κι ακόμη δεν μπορούν να βρουν τον πάτο της μπανιέρας.
Αυτός ο συναρπαστικός μήνας Αύγουστος να μην τελειώσει...