ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν ήδη ανατριχιάσει με αυτό το βίντεο!!!



simaia

Μπορει καποιοι να θελουν να μην ακουγεται ο Εθνικος Ύμνος ,στην Αθηνα ισως να ειναι και το επιθυμητο απο καποιους «Ελληνοφωνους» …Αλλα στην Αλεξανδρουπολη δεν ειναι ετσι και ευτυχως υπαρχουν ακομα Έλληνες παντου σε ολο τον κοσμο που συγκινουνται να ακουνε τα «Στρατα «να ψαλλουν τον Εθνικο μας Ύμνο!
Όσο για τους αλλους αστους να Μαυρισουν απο το κακο τους…Καποια πραγματα για να νιωσεις πρεπει και να τα πιστευεις!
Μισο εκατομμυριο χρηστες ειδαν την αναρτηση με το video του Εθνικου Ύμνου απο το e-evros.gr.
Έσπασαν καθε προηγουμενο ρεκορ παρακολουθησης τα νουμερα που «επιασε» το βιντεακι του e-evros.gr, το οποιο αφορουσε την εναρξη της παρελασης για την επετειο της 28ης Οκτωβριου στην Αλεξανδρουπολη.
Το βιντεακι αποθανατιζει τη στιγμη της μεγαλη αποκαλυψης της σημαιας απο τις Μοναδες του στρατου και η στιγμη που ψαλλουν τον Εθνικο Ύμνο.
Συγκεκριμενα, 574.090 χρηστες (περισσοτερο απο μισο εκατομμυριο) ειδαν την αναρτηση – video ενω περισσοτεροι απο 19.000 ανθρωποι επισημαναν οτι τους «αρεσε». Οι παρακολουθησεις του video (view) εφτασαν τις 180.608 (!!!!) αριθμος ρεκορ για τα 10 χρονια που το e-evros.gr ειναι στον αερα.
Συνολικα το ποστ “αγγιξε” πανω απο μισο εκατομμυριο χρηστες, πραγμα που εγινε μεσω των χιλιαδων «like» και και τους 1.814 χρηστες που το μοιραστηκαν με τους φιλους τους. Κανενας δεν εμεινε ασυγκινητος!
simaia
Νωριτερα για πρωτη φορα κατα τη διαρκεια καταθεσης στεφανων, ο Εθνικος Ύμνος εψαλη απο τους επαγγελματιες στρατιωτικους μουσικους της 12ης Μεραρχιας Αλεξανδρουπολης.
Για αλλη μια φορα οι Έλληνες απεδειξαν εθνικη περηφανια που ξεφευγει απο τα τοπικα ορια και απλωνεται πανελλαδικα, τιμωντας το e-evros.gr με τα σχολια και την υποστηριξη τους.
Να σημειωσουμε πως το προηγουμενο ρεκορ ηταν στις 350.000 πριν απο περιπου ενα χρονο. Νεος στοχος μας πλεον το 1.000.000 που χαρη σε ολους εσας σιγουρα ειναι θεμα χρονου να επιτευχθει.
Σας ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη και υποσχομαστε να συνεχισουμε ακομα πιο δυναμικα και αξιοπιστα.
Κοιταξτε το Video και καμαρωστε τα Παιδια της Ελλαδος για μια ακομα φορα!
eleysis-ellinwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: