ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α
ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ ΠΑΤΡΩΝ
τηλ . 6987099622

Το πρόβλημα με τα άρρωστα – αδέσποτα σκυλάκια έχει ξεπεράσει κάθε όριο . Καλαζάρ ,ψώρα και τύφος ,ταλαιπωρούν τη ζωή και την επιβίωση των άμοιρων σκυλιών αλλά και δημιουργούν φόβο και στους ανθρώπους για την μετάδοσή τους σε ασθένειες .
Συγκεκριμένη σήμερα ,πρώτη Δεκέμβρη εκπρόσωποι από το σύλλογο μαζί με τον κτηνίατρο κ.Σπύρο Ταρνάρη και την φίλη μας k. Marika Hafenscher επισκεφθήκαμε την περιοχή της Β.Ι.Π.Ε μετά από καταγγελίες για άρρωστα σκυλιά .Πραγματι τα βρήκαμε σε άθλια κατάσταση .Πληγές παντού ,πεσμένο τρίχωμα , ξερό δέρμα και αδύνατα τόσο , ώστε να φαίνονται τα οστά τους.
Ο Κ.Ταρνάρης έκανε άμεσα εξέταση αίματος και αποδείχτηκε ότι έχουν καλαζάρ.
Οι καταστηματάρχες σ’εκείνη την περιοχή προσήλθαν και εξέφρασαν τα παράπονά τους και τις φοβίες τους για την μετάδοση των ασθενειών.
Ο Κ.Ταρνάρης επιβεβαίωσε ότι πρέπει να υπάρξει άμεσα αντιμετώπιση για την θεραπεία των άρρωστων σκυλιών και να γίνουν στειρώσεις και εμβολιασμοί σε όλα τα αδέσποτα .
Ο σύλλογος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναγκάζεται να μαζέψει υπογραφές για να γίνει καταγγελία κατά του δήμου από τις περιοχές Β.Ι.Π.Ε , Κάτω Αχαϊα Αλυκές και να προβεί σε μηνύσεις .Αφού μετά από επανειλημμένες συναντήσεις και υποσχέσεις ,δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια , υπέρ των αδέσποτων και κατά συνέπεια υπέρ των πολιτών .
Η δημοτική αρχή να πάρει , άμεσα θέση για το πρόβλημα που μαστίζει το Δήμο μας .
Η στείρωση των αδέσποτων και ο εμβολιασμός είναι καθήκον τους και υποχρέωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: