ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Τσίπρας καλεί τον Σαμαρά σε «ντιμπέιτ»



Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Μαΐου 29, 2013

samaras tsiprasΕπίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά σε «ντιμπέιτ» ζητώντας «να μην κρύβεται άλλο, να εξηγήσει ποιο είναι το success story αυτής της κυβέρνησης».

«Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;», είπε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες». «Αν δεν έρχεται στη Βουλή τον καλώ όπου θέλει, είτε στη Βουλή είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο Πρωθυπουργός.

Χαρακτήρισε τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη δεκανίκια του κ. Σαμαρά οι οποίοι εκτίθενται με τις περίφημες απογευματινές τους δηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.

Αναφερόμενος στον αντιρατσιστικό νόμο ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως την ώρα που η Χρυσή Αυγή αλωνίζει και απειλεί με τις φαλτσέτες τους πολίτες της γειτονιάς η κυβέρνηση Σαμαρά αρνείται την αναγκαιότητα αντιρατσιστικού νόμου και ετοιμάζει αντιδημοκρατικό νόμο που θα περιορίζει τις διαδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: