ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ



Αυτές οι π@ρνες της ιστορίας, δεν διαπραγματεύονται με κανέναν και τίποτε...

Αυτό που κάνουν είναι να παραδίδουν μαθήματα αναξιοπρέπειας και ταπείνωσης, δουλικότητας και
ραγιαδισμού, σε βαθμό που να εντυπωσιάζουν με την πρωτοφανή στάση τους, ακόμη και τους εντεταλμένους υπαλληλίσκους.

Αυτοί κυβερνούν τον τόπο μας. Προσκυνημένοι πολιτικοί που μετέτρεψαν τον όρκο τους στο Σύνταγμα και στο όνομα του Ελληνικού λαού, σε φερετζέ πίσω από τον οποίο επιχειρούν να κρύψουν την ταπεινωμένη φιγούρα του δωσίλογου και του γερμανοπροσκυνημένου.

Αυτό το τσίρκο των πολιτικών ανδρεικέλων, είναι έτοιμο να βγει και να πανηγυρίσει για μια διαπραγμάτευση που δεν έκανε ποτέ, για μια εθνικά υπεύθυνη στάση που ουδέποτε επέδειξε, και το σημαντικότερο... Αυτή η ξεδιάντροπη πολιτική συμμορία, είναι έτοιμη να βγει και...


Να διεκδικήσει την επανεπιβεβαίωση του ρόλου του "σωτήρα" μιας πατρίδας της οποίας το λαό υποδεικνύει στους κατοχικούς εκτελεστές και τον σέρνει χωρίς ντροπή στα γκεσταπίτικα κρεματόρια.

Αυτή είναι η πολιτική ηγεσία του τόπου. Μια ταπεινωμένη ομάδα από Φιλιππινέζες που ικετεύουν την κατανόηση υπαλληλίσκων των αφεντικών, οι οποίοι επιμένουν να τους αντιμετωπίζουν σαν πατσαβούρες, χωρίς προσωπική και εθνική αξιοπρέπεια.

Αυτό που οι ντόπιοι αχυράνθρωποι χαρακτηρίζουν διαπραγμάτευση, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά ένα παζάρι ντροπής με αντικείμενο την αξιοπρέπεια και με θύμα τους πολίτες αυτή της χώρας.

Αυτές οι π@ρνες της ιστορίας, δεν διαπραγματεύονται με κανέναν και τίποτε. Αυτό που κάνουν είναι να παραδίδουν μαθήματα αναξιοπρέπειας και ταπείνωσης, δουλικότητας και ραγιαδισμού, σε βαθμό που να εντυπωσιάζουν με την πρωτοφανή στάση τους, ακόμη και τους εντεταλμένους υπαλληλίσκους.

Εξελέγησαν για να υπηρετήσουν τον τόπο και το λαό του, σεβόμενοι το Σύνταγμα και τα εκπορευόμενα από αυτό. Αλλά το μόνο που κάνουν είναι να χρησιμοποιούνται ως Δούρειοι ίπποι, πρόθυμα και δουλικά, σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του πλανήτη διαδικασία άλωσης και παράδοσης μιας εθνικά κυρίαρχης χώρας, στη βουλιμία των υπαλληλίσκων και των συμμοριών των οποίων τα συμφέροντα εκπροσωπούν.

Οι διάλογοι που ακολουθούν είναι αυθεντικοί και τους φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». Τα ερωτήματα όμως που αντικειμενικά τους συνοδεύουν είναι αμείλικτα.

Ποιός πολιτικός ηγέτης, ποιάς χώρας που θα σεβόταν τον εαυτό του στοιχειωδώς, θα έμενε να συζητά οτιδήποτε με υπαλληλίσκους που τον ταπεινώνουν με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο???

Ποιός πολιτικός άνδρας δε θα είχε πετάξει με τις κλωτσιές αυτά τα τρία θρασίμια των συμμοριών, την επόμενη κιόλας στιγμή από το γραφείο του???

Ποιός πολιτικός με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, δε θα προσέφευγε την επόμ,ενη κιόλας στιγμή στα αρμόδια ευρωπαϊκά πολιτικά όργανα για να πει ξεκάθαρα: "Ως εδώ λεβέντες. Αυτή η χώρα διαθέτει Σύνταγμα. Λαό και Αξιοπρέπεια, και αυτά οφείλετε ή να τα σεβαστείτε η τραβάτε στο διάολο κι εσείς και τα δανεικά σας. Αυτό ο λαός δυστυχεί, πεινάει, αυτοκτονεί αλλά καμιά κουφάλα από σας δεν έχει το δικαίωμα να τον ταπεινώνει".

Κι όμως...
Αυτό που θα έκανε ακόμη και ο τελευταίος φύλαρχος ενός ασήμαντου χωριού μέσα στις αφρικανικές ζούγκλες, δεν έχουν το θάρρος να το κάνουν τα ντόπια πολιτικά ανδρείκελα, που παραδίδουν αμαχητί την ίδια τους τη χώρα.

Οι διάλογοι που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικοί...
Ένας υπουργός σε ρόλο απολογούμενης θεραπαινίδας...
Ένας πρωθυπουργός σε ρόλο ικέτη που ζητιανεύει κατανόηση...
Ένας ολοκληρος κυβερνητικός θίασος σε ρόλο γλιτσιασμένου κατοχικού λαδά, που ζητιανεύει την παραμονή του στη θέση του κοτσαμπάση...

Αυτό είναι το τσίρκο που μας κυβερνά, γι αυτό και οποιαδήποτε άλλη τιμωρία πλην της εσχάτης των ποινών θα συνιστά επιεική μεταχείριση που δεν αρμόζει σε πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Ματίας Μορς: «Μας τα έχουν πει και άλλοι υπουργοί αυτά πριν από εσάς»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε την πολιτική βούληση να υλοποιήσουμε την κινητικότητα. Για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο που μπορεί να εφαρμοστούν άμεσα».
Πόλ Τόμσεν: Αν είστε αποφασισμένοι όπως λέτε να εφαρμόσετε την κινητικότητα, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από το υπουργείο σας και να θέσετε πρώτους σε διαθεσιμότητα τους 50 υπαλλήλους που έχετε χαρακτηρίσει ως πλεονάζοντες στις υπηρεσίες που διοικείτε».
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα στην σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου παρουσία του Πρωθυπουργού τάχθηκε κατά του προγράμματος της διαθεσιμότητας.

Πόλ Τόμσεν: «Το ελληνικό Σύνταγμα προβλέπει ότι με την κατάργηση της διευθύνσεων ή οργανικών διευθύνσεων θέσεων οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτές θα πρέπει να απολύονται αμέσως. Γιατί λοιπόν χρειάζεται να τους θέσετε σε διαθεσιμότητα»;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλουμε να τους αξιολογήσουμε, γιατί υπάρχουν και προσοντούχοι υπάλληλοι σε υπηρεσίες που πρόκειται να καταργηθούν».
Αντώνης Σαμαράς: Μην συγκρίνετε τα πράγματα με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία που πράγματι υπήρξαν καθυστερήσεις. Ο νέος υπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές».
Πόλ Τόμσεν: «Θα έπρεπε να μην δουλεύουν στο δημόσιο, όσοι συμβασιούχοι εργάζονται με προσωρινές διαταγές. Γιατί να θεωρήσουμε ότι θα απολυθούν αφού δεν θα έπρεπε καν να εργάζονται σήμερα στις δημόσιες υπηρεσίες».

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: