ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πάτρα: Η ΥΠΕ έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" της μεταφοράς ασθενών από τα Νοσοκομεία - Θα γίνονται διακομιδές με το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κάτω Αχαϊας



Πάτρα: Η ΥΠΕ έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" της μεταφοράς ασθενών από τα Νοσοκομεία - Θα γίνονται διακομιδές με το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κάτω Αχαϊας  Το θέμα είχε προκαλέσει σκληρή κόντρα μεταξύ ΕΚΑΒ και εργαζομένων
 Μέση λύση δόθηκε στο σήριαλ της μεταφοράς ασθενών που είναι αδύνατο να μετακινηθούν, από τα Νοσοκομεία της Πάτρας στα σπίτια τους, μετά από πολυήμερες συζητήσεις και ένταση που είχε προκαλέσει ρητή άρνηση των εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα να εκτελέσουν το συγκεκριμένο έργο.
Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε για τρεις φορές την εβδομάδα να χρησιμοποιείται το ασθενοφόρο και το πλήρωμα του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαίας, προκειμένου να μεταφέρει τους ασθενείς από τα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας.
Για το διάστημα αυτό, οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαϊας θα καλύπτονται από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Υπενθυμίζεται οτι το θέμα είχε προκαλέσει σκληρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΕΚΑΒ και τα Σωματεία Εργαζομένων στα δύο Νοσοκομεία, αφού η Διοίκηση του πρώτου δήλωνε αδυναμία να εξυπηρετεί αυτά τα περιστατικά, ενώ οι εργαζόμενοι δήλωναν αναρμόδιοι για την μεταφορά των ασθενών.
Τελικά τον "γόρδιο δεσμό" έκοψε με απόφασή της η Διοίκηση της ΥΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: