ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Από φθινόπωρο πλειστηριασμοί ακινήτων στο 1/3 της αντικειμενικής - Η κυβέρνηση πετάει στο δρόμο τους ιδιοκτήτες


Συνέλληνες, αφήστε τα μπάνια και τις παραλίες, κι ελάτε να γίνουμε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Τα σπίτια που αποκτήθηκαν με τον ιδρώτα μας, δεν έχουν χρώμα..... δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινα, ούτε ροζ, ούτε ποταμίσια, ούτε στο χρώμα της ελιάς, ούτε κόκκινα.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι ιδιοκτήτες, ας μας ενημερώνουν, ώστε σε κάθε πλειστηριασμό, να γίνεται γενική κινητοποίηση αλληλεγγύης.
Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ! 


Από το φθινόπωρο η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο πλειστηριασμού των κατοικιών των οποίων οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν σε πλήρη αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες αλλά και προς το Δημόσιο στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας. Επί της ουσίας πετάει στο δρόμο τους ιδιοκτήτες και ξεπουλάει την περιουσία τους.

Πλειστηριασμοί που θα φτάσουν στην κορύφωσή τους
εντός του 2015, με κίνδυνο η χώρα να μετατραπεί σε κάτι ανάλογο με την Ισπανία ή τις ΗΠΑ, όταν το 2008 είδαν χιλιάδες πολίτες τους να βρίσκονται ξαφνικά στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, παρά τις προδιαγραφές που το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας έχει θέσει στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, ώστε οι πλειστηριασμοί να λαμβάνουν υπόψη τους κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι «το 2014 δε θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί», χιλιάδες πολίτες έχουν τεθεί στο στόχαστρο της Εφορίας και των Τραπεζών και αναμένεται να χάσουν τα σπίτια τους.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: