ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησαν ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ στο Αποκεφαλιστάν. Εγκληματική πλέον η μη στρατιωτική επέμβαση




Του Στρατή Μαζίδη

Πριν ολοκληρωθεί καν μια εβδομάδα από την...ανακήρυξη του χαλιφάτου του αποκεφαλιστάν, οι μαχητές της ISIL ξεκίνησαν στο Ιράκμια συστηματική εκστρατεία εθνοκάθαρσης στις περιοχές που έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους σκοτώνοντας ανθρώπους αδιακρίτως όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το Presstv.
Eπιζώντες από τρομοκρατικές ενέργειες της ISIL στο Ιράκ λένε ότι οιμαχητές takfiri μεθοδικά κυνηγούν τους μη σουνίτες και όσους είναι αντίθετοι σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Πρόσφυγες από τις κατεχόμενες πόλεις μαρτυρούν στα ΜΜΕ πως οι υπάλληλοι ή οι στρατιώτες που αρνούνται να δείξουν την πίστη τους στο χαλιφάτο θα εκτελούνται αμέσως.τους δήλωσε πρόσφατα «χαλιφάτο» θα εκτελεστεί αμέσως.

Όπως άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται, οι τρομοκράτες έχουν αρχίσει τους αποκεφαλισμούς, ειδικά όσον αφορά τους σιίτες και αν δεν μπορούν να τους ανταλλάξουν με φυλακισμένους μαχητές ενώ απελευθερώνουν τόσο τους Χριστιανούς όσο και Κούρδους έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Τη μαρτυρία επιβεβαιώνει στο PressTv και ο Χασάν , ένας Κούρδος που είχε περάσει 16 ημέρες αιχμαλωσίας μέχρι που η οικογένειά του κατέβαλε $ 51.500 ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Επίσης σύμφωνα με τη μαρτυρία του Bashar al-Khiki,, επαρχιακού αξιωματούχου που έφυγε από τη Μοσούλη, η ISIL συλλέγει πληροφορίες και καταρτά βάση δεδομένων, προκειμένου να εντοπίσουν εκείνους που εργάζονται για την κυβέρνηση ή τις δυνάμεις ασφαλείας."

"Αν δεν μετανοήσουν και δείξουν την πίστη τους προς το χαλιφάτο, θαθανατωθούν. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν εξαφανιστεί στη Μοσούλη », πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ιρακινοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα.

Απέναντι σε όλο αυτό τον ξεριζωμό, τους αποκεφαλισμούς, τα λύτρα, τους βιασμούς και την εθνοκάθαρση, η Δύση εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της καθώς η ίδια οργάνωση την εξυπηρετεί στη Συρία ενώ η Ρωσία υπάρχει και δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: