ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Εξαιρετικά αφιερωμένο στο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – Πάρε να έχεις κύριε Τούρκογλου

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014


Γιατί δεν ξεχνάμε Ευάγγελε Βενιζέλο, αβανταδόρε της Τουρκίας… Η πρεσβεία των ΗΠΑ αποφάσισε: «Ευάγγελος Τούρκογλου»!

Μια χρήσιμη επαναδημοσίευση…

Τον ξεμπρόστιασαν οι ....
«συνέταιροι» του εθνικού ξεπουλήματος: Οι φίλοι του οι Αμερικανοί. Το θέμα που δεν θέλει να θυμάται σαν τον χειρότερο εφιάλτη του, εξακολουθούν να του το θυμίζουν πυκνά-συχνά, τα «συνεταιράκια» που κατά καιρούς αβαντάρει: Ότι ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του Ελληνικού προτεκτοράτου λέγεται «Τούρκογλου» και έχει αλλάξει στο παρελθόν το Οθωμανικό του επώνυμο που θα το κουβαλάει σαν αλυσίδα μέχρι να παραδώσει πνεύμα Εις Κύριον.


Έγγραφη Αναφορά της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με ημερομηνία 7-10-2009, σχετικά με τα στελέχη της νεοσχηματισθείσας τότε Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, την οποία αποκάλυψε το Wikileaks, ο Βενιζέλος είχε πατρικό επώνυμο το «Τούρκογλου»! Όπως ακουγόταν από χρόνια και στη Θεσσαλονίκη, αλλά το διέψευδε ο Υπουργός… (Πατήστε την εικόνα δίπλα για μεγέθυνση)
Βέβαια το να αλλάζεις ένα επώνυμο που δεν σου ταιριάζει και δεν σε εκφράζει, είναι θεμιτό. Αλλά το να στρέφεσαι κατά της Κύπρου, αντί κατά της Τουρκίας, αυτό είναι αθέμιτο, απαράδεκτο, προσβλητικό, άνανδρο και εθνικά επιζήμιο και επικίνδυνο! Είναι λόγος αποπομπής!

Γιατί όπως θα δούμε παρακάτω, το Τουρκικό Έγγραφο είναι σωστή κόλαση για τις ελληνικές θέσεις και τα εθνικά δίκαια! Αλλά για αυτό δεν βρέθηκε καιρός για Διάβημα… Παρά μονάχα για την Κύπρο και την Ελένη Θεοχάρους που το αποκάλυψε!


Who’s Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)
Reference id: 09ATHENS1535
Origin: Embassy Athens
Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC

WHO’S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT
1. (SBU)…
8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 – and decisively lost.

http://www.hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: