ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ: Τουρίστας στα Μάλια μπήκε… ΓΥΜΝΟΣ σε εκκλησία και άρχισε να χορεύει disco! 8 Ιουλίου 2014 ΖΩΗ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΤΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΙΔΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

cmalllia patratora


Οι ίδιοι οι ιερείς δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον τουρίστα που ξεγυμνώθηκε!
Νεαρός Βρετανός αναστάτωσε τα Μάλια με τα… καμώματά του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας, προφανώς υπό την επίρρεια μέθης, εισέβαλε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην κεντρική εκκλησία της περιοχής ημίγυμνος (!) και κατόπιν, άρχισε να χορεύει… ντίσκο!
Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στον Ιερό Ναό έμειναν εμβρόντητοι! Οι ίδιοι οι ιερείς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα creteplus.gr, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον τουρίστα που ξεγυμνώθηκε. Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» αναφέρει ότι λίγο πριν την εισβολη, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα, του είπαν ότι η εκκλησία ειναι ντισκοτεκ.
«Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθυνθηκε στο κέντρο του ναου. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε κολιέ που φορούσε και του πήρε το μικρόφωνο. Κάθισε στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερεας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει.
Τον έπιασαν δύο άτομα αρχικά, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα πέντε άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας Εμμανουήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: