ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛ.Α.Δ.Α ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΛ.Α.Δ.Α            

Τηλ. 6987099622-6984753321
 Διευθ.       Αράξου 13
 Πόλη.        Κάτω αχαία                                                                                                       5-12-2014
Ηλ. Ταχ,
Ιστ/δα


                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ευρεία σύσκεψη έγινε  χθες  4-12-2014 στο  γραφείο  του δημάρχου δυτικής αχα’ι’ας κ Χρήστο Νικολάου  , με  εκπροσώπους    του ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΕΛ.Α.Δ.Α   για το μεγάλο θέμα των αδέσποτων ζώων, ζήτημα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση  στη τοπική  κοινωνία με τα κρούσματα  δηλητηρίασης αδέσποτων  ζώων στην κάτω αχα’ι’α.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν , ο δήμαρχος   κ Χρήστος Νικολάου, η  υπεύθυνη  κοινωνικού τομέα του δήμου κ Κοκκίνη   Πατρούλα, καθώς και από την πλευρά του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛ.Α.Δ.Α  ο  πρόεδρος  κ Λιάκος   Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος  κ Κρηνίδης   Γιάννης, η αντιπροσωπεία    του τομέα   προστασίας  ζώων του ΕΛ.Α.Δ.Α κ  Κότσαλη  Ανθή,   ο κτηνίατρος και μέλος του ΕΛ.Α.Δ.Α κ  Ταρνάρης  Σπύρος  καθώς και το ιδρυτικό μέλος , κ Γκρέκης   Παύλος από την καλαμάτα  (δημοτικός  σύμβουλος και πρόεδρος  του εμπορικού  τμήματος  επιμελητηρίου  μεσσηνίας).
     Ο Δήμαρχος  δήλωσε με παρεισία  ότι ‘’η υπόθεση με τα αδέσποτα δεν   μπορεί  να αφήσει το δήμο αδιάφορο’’, και ευχαρίστησε το  συλλογό  μας για την πρωτοβουλία του  να βοηθήσει ενεργά  στο μεγάλο αυτό ζήτημα.
Σχολίασε  δε, ‘’ότι κανείς δε είναι στο απυρόβλητο αν κακοποιεί  ζώα.

Από  την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α, εκτός από την μέχρι τώρα  συμβολή του  στα αδέσποτα   δήλωσε ότι είναι ανοικτός  για καθολική  συνεργασία  με το δήμο.

Η κ Κοκκίνη αναφέρθηκε στην σύσταση της  επιτροπής που προβλέπει ο νόμος  για τα αδέσποτα  ζώα, και  ζήτησε από το τον  τομέα   προστασίας  αδέσποτων ζώων του ΕΛ.Α.Δ.Α  να ορίσει δυο μέλη  τα οποία θα εκπροσωπήσουν  τον ΕΛ.Α.ΔΑ στην επιτροπή  που θα συσταθεί  άμεσα  από το δήμο, ώστε να αντιμετωπιστεί  άμεσα το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.
Ο Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α  σε άμεσο  χρονικό διάστημα δεσμεύτηκε  να ορίσει   2 εκπροσώπους.
Τέλος   ο δήμαρχος  πρόσθεσε,  πως παρά  την οικονομική  δυσπραγία του δήμου  το 2015 είναι χρόνος που  θα ‘’σκύψει’’ σοβαρά και ουσιαστικά  με σταθερά βήματα  για το θέμα των αδέσποτων ζώων.

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    ΤΟ  Δ.Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια: