ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΚΛΙΜΑ”ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΜΕΡΕΣ “ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ” 1965 ΣΤΗ ΧΩΡΑ-ΚΗΡΥΚΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ- 

 ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)



Τα πράγματα, είναι πολύ απλά... Εβραίοι, μασσόνοι, Γερμανια, Ε.Ε.εντείνουν τον πόλεμο κατά της Ελλάδας των Ελλήνων, με μοναδικό σκοπό την πλήρη υποταγή.
 
Η επίθεση είναι ολομέτωπη και συνεπικουρείται από το εγχώριο πολιτικό σύστημα.
 
Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, προκειμένου να φέρουν τον Τσίπρα στην εξουσία..
 
Μ' αυτόν θα κλείσει το βρώμικο κεφάλαιο της Μεταπολιτευσης.
Και μετά... όποιος αντέξει...
 
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!... 
Όχι από τους κομματικά λοβοτομημένους.

Πόπη Σουφλή


presveia-israil

Η πρώτη ευθεία και ωμή παρέμβαση από την Ευρώπη στα εσωτερικά της χώρας και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έρχεται δια στόματος Γιούνκερ και έχει ως αποδέκτη το σάπιο πολιτικό σύστημα.

 Προτιμούμε τα «οικεία πρόσωπα στην εξουσία και όχι ακραίες δυνάμεις», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας πως «οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την χώρα τους και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα», όπως μεταδίδει ο Euobserver. Πρόκειται για ανοίκεια επίθεση στην Δημοκρατία αλλά ο Εβραιομασόνος δεν ντρέπεται να τα λέει. 

Τέτοιες εντολές έχει, αυτά 
γαβγίζει και βέβαια το θέμα είναι εαν ο κόσμος θα πρέπει να παρει στα σοβαρά ένα ζόμπι των αγορών, ένα αιμοσταγές υποκείμενο που επιχειρεί με μίσος για τη χώρα για να μην φύγει από την τροχιά των σατανάδων που τις πίνουν το αίμα

Ο κ. Γιούνκερ μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση ανέφερε πως δεν θα ήθελε να έρθουν στην εξουσία ακραίες δυνάμεις, ενώ ερωτηθείς αν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα «ακραία δύναμη» απάντησε ότι θα ήθελε «η Ελλάδα να κυβερνηθεί από ανθρώπους που έχουν στραμμένο το βλέμμα και την καρδιά τους σε πολλούς αδύναμους ανθρώπους στην Ελλάδα και που κατανοούν την αναγκαιότητα των Ευρωπαϊκών διαδικασιών».

«Κάθε κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές, πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα. Δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες του ενός και του άλλου κόμματος, αλλά θα προτιμούσα να εμφανιστούν οικεία πρόσωπα», είπε, με τον Euοbserver να αναφέρει πως πρόκειται για μια «προφανή αναφορά» στον Σταύρο Δήμα, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος της ΕΕ, κατέληξε το κάθαρμα των αγορών.

Στις 3 το χάραμα υπήρξε το προεόρτιο. Άγνωστοι(δήθεν)που μπορεί να μας πούν ότι ήταν και Παλαιστίνιοι, άδειασαν ενάμιση γεμιστήρα έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. Έφυγαν ανενόχλητοι και δεν τους πείραξε κανένας. 

Το χτύπημα μπορεί να προέρχεται από αντάρτικο πόλης όμως δεν πείθει και δημιουργεί πολύ σκοτεινά ερωτήματα για την χρονική περίοδο στην οποία εκδηλώθηκε. 
Μπορεί όντως να πρόκειται για έμπρακτη αντίδραση και ένοπλη διαμαρτυρία στα Εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, όμως δημιουργεί πρακτόρικους συνειρμούς. 

Τα γεγονότα-θα υπάρξουν κι άλλα-φτιάχνουν κλίμα αποστασίας Ιουλιανών του 1965 που οδήγησαν στην κάθοδο των τανκς στο Σύνταγμα και όλα όσα γίνονται κρίνονται ανησυχητικά που σίγουρα έχουν σκοπό να δημιουργήσουν αναταραχή εν όψει των προεδρικών εκλογών.

Νεώτερη ενημέρωση:Για τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες….
Για την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στις 03:10 τα ξημερώματα, για την οποία σας ενημέρωσε πρώτο το makeleio.gr, μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής.

Οι πυροβολισμοί ήταν από καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί έχουν μαζέψει από το σημείο πάνω από 54 κάλυκες.

Μέχρι στιγμής, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον τέσσερα άτομα πάνω σε δύο μοτοσικλέτες, τα οποία πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν αρκετές φορές.

Ώρα 09:13: Αποκλεισμένοι είναι οι γύρω δρόμοι από την Πρεσβεία. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τα μέτρα της αστυνομίας
Eδώ το δεύτερο εξώφυλλο από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 

 “ΒΡΩΜΑΕΙ” ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ- ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ “ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ” ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟ “ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς είναι η πρώτη φορά που τρομοκράτες «χτυπούν» την πρεσβεία του Ισραήλ

Λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι πυροβόλησαν με δυο καλάσνικοφ κατά του κτιρίου της πρεσβείας του Ισραήλ χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον τοίχο και σε παράθυρα.
1

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και νέας επίθεσης ενώ λένε πως με δυο καλάσνικοφ είχαν πυροβολήσει άγνωστοι πέρυσι προς την οικία του γερμανού πρέσβη.

2 3

Σημειώνουν επίσης πως είναι η πρεσβεία του Ισραήλ – ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα κτίρια στην Αθήνα – και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στην προκήρυξη να γίνεται λόγος για το θάνατο παλαιστίνιου υπουργού που έγινε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μετά από ξυλοδαρμό από ισραηλινούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Δυτική Όχθη.

1

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Ισραηλινής Πρεσβείας στο twitter: «Χτες η Πρεσβεία του Ισραήλ δέχθηκε επίθεση. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές και την ΕΛ.ΑΣ. στον χειρισμό της υπόθεσης». 

Στη πρεσβεία του Ισραήλ μετέβει στις 10.30 ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας.


2
«Η Ελλάδα παραμένει ασφαλής χώρα. Η πολιτεία είναι απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Ταξης.


3

Η επίθεση στην πρεσβεία

Από την έρευνα των αστυνομικών προκύπτει ότι στο «χτύπημα» συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε δυο μοτοσικλέτες με τους συνεπιβάτες να πυροβολούν κατά της πρεσβείας με καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσέγγισαν το σημείο κινούμενοι στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα ανόδου προς Μαρούσι.
Στάθηκαν λίγο μετά τη διασταύρωση με την λεωφόρο Κατεχάκη και πυροβόλησαν από την απέναντι πλευρά κατά του κτιρίου. 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι συνεπιβάτες κρατώντας τα καλάσνικοφ να αποβιβάστηκαν από τις μοτοσικλέτες και να πυροβόλησαν κατά του κτιρίου. Όπως διαπιστώθηκε οι ζημιές από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν στη γωνία του κτιρίου και στη πρόσοψη προς τη λεωφόρο Κηφισίας. 

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πιθανόν προς τα στενά του Ψυχικού καθώς στη λεωφόρο Κηφισίας υπάρχουν κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και θα κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Τους ήχους από τους πυροβολισμούς άκουσε ο αστυνομικός που ήταν σκοπός στην πρεσβεία και έμεινε εντός του κουβουκλίου του ενημερώνοντας παράλληλα τους συναδέλφους του.Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή προσπαθώντας να εντοπίσουν στοιχεία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας: «Μέχρι στιγμής από τον χώρο έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ όπου τις πρώτες πρωϊνές ώρες άγνωστοι προέβησαν σε ρίψη πυροβολισμών έχουν περισυλλεγεί 54 κάλυκες 7,62 mm καλάσνικοφ. Δεν υπάρχει τραυματισμός ατόμου. Η αυτοψία συνεχίζεται. Προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία».

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατική σημειώνουν πως η επίθεση στην πρεσβεία έχει κοινά στοιχεία με το «χτύπημα» πριν από ένα χρόνο – τέλη Δεκεμβρίου του 2013- με δυο καλάσνικοφ στην οικία του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι. Την ευθύνη τότε είχε αναλάβει η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» η οποία είχε αναλάβει επίσης την ευθύνη και για την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στη λεωφόρο Συγγρού.

Νωρίτερα:ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” 

Προηγούμενη ενημέρωση: Νεώτερες πληροφορίες μετά το “τρομοκρατικό” χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ, λίγο στις 3.10 τα ξημερώματα:… 

Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή γύρω από την Ισραηλινή Πρεσβεία, στη συμβολή των οδών Κατεχάκης και Κηφισίας, στο Νέο Ψυχικό, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τις αστυνομίας, μετά τους πυροβολισμούς στην Πρεσβεία του Ισραήλ.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει περισυλλέξει 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ ψάχνουν 4 άτομα που επέβαιναν σε 2 μοτοσικλέτες, που φαίνεται να πυροβόλησαν προς την Πρεσβεία.

Ισχυρή παραμένει η αστυνομική δύναμη στην περιοχή γύρω από την Πρεσβεία του Ισραήλ, στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ κλειστοί παραμένουν οι γύρω δρόμοι.

Νωρίτερα: Στις 3.10 το ξημέρωμα άγνωστοι γάζωσαν με καλάσνικοφ την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό, επί της οδού Μουσών. (Κηφισίας και Μουσών γωνία)

Η πρεσβεία βρίσκεται στον κόμβο Κατεχάκης και Κηφισίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας και από κει σημάδεψαν και γάζωσαν με καλάσνικοφ την πρεσβεία του Ισραήλ που βρίσκεται στην περιοχή του Ψυχικού.

Από τους πυροβολισμούς, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο της πρεσβείας σε τοίχους και τζάμια.

Το “Μakeleio.gr”  έφτασε πρώτο – για μια ακόμη φορά – στο σημείο της επίθεσης. 

Στο παρακάτω βίντεο ο Στέφανος Χίος εξηγεί  πως ακριβώς έγινε το χτύπημα στην πρεσβεία και τι ακριβώς συνέβη. 

Εξαιρετικά περίεργο ένα χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ , στην “καρδιά” των Εβραίων…



presv8
presv5
presveia3
presv.3
presv.1presv2
MOUSON

Οι δράστες διέφυγαν πεζοί.

Δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για τραυματίες.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη (Aντρες της ΕΚΑΜ και της Αντιτρομοκρατικής),  η οποία διερευνά την υπόθεση.

Κλειστός παραμένει ο κόμβος στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Πρεσβείας, στο Παλαιό Ψυχικό.

presveia4
presveia1presveia2
Αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του “Μakeleio.gr”
“Eγώ δεν είδα κανέναν πάνω από τη γέφυρα. Κάτω από τη γέφυρα έριξαν μια γεμιστήρα” τόνισε χαρακτηριστικά













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: