ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Προσοχή: Το …μπέικον, βλάπτει σοβαρά την… θρησκεία των Ισλαμιστών.





Το FBI ανακοίνωσε ότι οι πράκτορές του αναζητούν τον άνδρα που όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, τοποθέτησε φέτες ωμού μπέικον στα χερούλια της εισόδου τζαμιού στο Λας Βέγκας. Οι αρχές θεωρούν αυτή την πράξη προκλητική και παράλληλα προσβλητική για τον χώρο προσευχής των μουσουλμάνων της περιοχής, και μάλιστα προσφέρουν 5.000 αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη.

Είναι γνωστό ότι το Κοράνι, απαγορεύει στους Μουσουλμάνους να τρώνει χοιρινό, και το συγκεκριμένο κρέας, σε κάθε του μορφή αποτελεί πλέον τον πιο πρόσφορο τρόπο για να προσβάλει κάποιος τους μουσουλμάνους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λας Βέγκας, τα κομμάτια του μπέϊκο είχαν τυλιχτεί γύρω από τα χερούλια της πόρτας, ενώ άλλα κομμάτια είχαν πεταχτεί μπροστά στον περίβολο του τζαμιού αλλά και στα κάγκελα.

Το περιστατικό έγινε στις 27 Δεκεμβρίου και ο ύποπτος που αναζητείται είναι ένας λευκός άνδρας. Το τζαμί δεν ήταν σε λειτουργία την στιγμή που έγινε το περιστατικό. Σύμφωνα με τις αρχές των ΗΠΑ δεκάδες αντίστοιχα περιστατικά σε τζαμιά έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, όπως η εκτόξευση μιας βόμβας μολότος στην Καλιφόρνια ή τα δεκάδες κεφάλια γουρουνιών που βρέθηκαν έξω από ένα τζαμί στις αρχές του Δεκεμβρίου.


Γιατί δεν τους βομβαρδίζουν τότε αντί με βόμβες που σκοτώνουν και αθώους, με …χοιρινό;
Μια καλή ιδέα είναι να φτιάξουν βόμβες…. σκόνης …χοιρινού, ούτως ώστε να «μολύνεται»  η περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: