ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ!! (ΡΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕΣ?)



12.5.13


Evangelos-Venizelos-PASOK
Από τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο “Έθνος της Κυριακής”, μπορεί κανείς να εντοπίσει πλήθος… ειδήσεων. Από τις σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου και τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, μέχρι τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Σαμαρά, και τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο το παρουσιάζουν δυο πολύ συγκεκριμένες αποστροφές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Η πρώτη έχει να κάνει με την Κεντροαριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, και την κοινωνική βάση που πύκνωσε τις τάξεις της Κουμουνδούρου, εκτοξεύοντας τα ποσοστά της. “Εμείς δεν απευθυνόμαστε στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τους συσχετισμούς που υπάρχουν εκεί, αλλά στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαμορφώθηκε τον Ιούνιο του 2012, γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη, ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ, και εμείς θέλουμε τον επαναπατρισμό αυτών των πολιτών, οι οποίοι δεν παρακολουθούν τους εσωτερικούς προβληματισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το μέλλον της χώρας και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης”.
Η δεύτερη αφορά το τίμημα το οποίο κλήθηκε να πληρώσει το ΠΑΣΟΚ από τον ελληνικό λαό: “Το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει αν αρχίσει να γίνεται αισθητή η ανάκαμψη της χώρας, και αν αρχίσει να αποκαθίσταται η πολιτική και ιστορική αδικία που έχει συντελεστεί, καθώς το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ένα δυσανάλογο βάρος σε σχέση με τη διαχείριση της κρίσης”.
Η συνέχεια, επί της πολιτικής καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: