ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΦΡΙΚΗ! ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!



Το φρικιαστικό περιστατικό με το τσομπανόσκυλο στον Βόλο έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου

Φρίκη στον Βόλο. Ανθρωπόμορφο τέρας έδεσε με σύρμα τη μουσούδα αδέσποτου τσομπανόσκυλου, καταδικάζοντας σε αργό και βασανιστικό θάνατο το ζώο. Τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου δεν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο και να τον σώσουν, ενώ έχουν επικηρύξει τον δράστη με 1.000 ευρώ. Το φρικιαστικό περιστατικό κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, μέσω ιστοσελίδων φιλοζωικών οργανώσεων και έχει σοκάρει Βρετανούς φιλόζωους που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Περαστικοί είδαν τη μουσούδα του δεμένη με ένα χοντρό σύρμα και όσο το ζώο προσπαθούσε να ανοίξει το στόμα του, το σύρμα έμπαινε περισσότερο μέσα στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει από ασιτία, γάγγραινα και ασφυξία.
Τρομαγμένο
«Το σκυλί είναι καταδικασμένο να πεθάνει, πολύ φοβόμαστε μάλιστα ότι έχει ήδη αποσυρθεί κάπου στα ορεινά και έχει εκπνεύσει, με έναν θάνατο μαρτυρικό. Τελευταία φορά το είδαμε τη Μεγάλη Παρασκευή, αλλά είναι τόσο τρομαγμένο που στάθηκε αδύνατο να το ακινητοποιήσουμε για να το σώσουμε», δήλωσε στο «Εθνος» η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, Μελπομένη Ευθυμιάδου.
Το λευκό, μεγαλόσωμο τσομπανόσκυλο περιφερόταν στην περιοχή των Αλυκών, όπου μία κάτοικος της περιοχής του έδινε φαγητό. Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τη Μεγάλη Δευτέρα τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας.
Οταν έσπευσαν στις Αλυκές είδαν ένα χοντρό μεταλλικό σύρμα τυλιγμένο γύρω από τη μουσούδα του ζώου, ενώ επιπλέον ήταν άσχημα χτυπημένο το ένα του πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: