ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ο Λευκός καβαλάρης της Αποκάλυψης είναι μέσα στο σπίτι σου ! Εσύ τι κάνεις ?



 Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

 Χτυπάνε βαθιά κάθε μέρα τις πολιτιστικές ρίζες των Ελλήνων, πλήττουν την γλώσσα μας, την μητέρα όλων των διαλέκτων. Εξευτελίζουν την θρησκεία μας, μας επιβάλουν της Κυριακές να εργαζόμαστε, γιατί δεν κάνουν το ίδιο και για το Σάββατο των Εβραίων ?  Δια της οικονομικής κρίσεως περιορίζουν την.....
πνευματική ανάπτυξη μας, η καθημερινή αναζήτηση περιορίζεται στα υλικά αγαθά για την επιβίωση και δεν μένει χρόνος για την ανάπτυξη του πνεύματος. Εξευτελίζουν την Ιστορία μας που τόσο μισούν διότι εκείνοι δεν είχαν ποτέ. Αγάλματα και παντός είδους κειμήλια γίνονται αντικείμενα εμπορίου για λιγοστά χρήματα. 
 Ο αρχικός μοχλός πίεσης είναι η οικονομία, μας οδηγούν στην επαιτεία για να μας ελέγξουν, να αλλιώσουν τον πολιτισμό μας, το πνεύμα μας και τελικά να μας αφανίσουν από το χάρτη με το ένα και γνωστό δόγμα τους. "Διαίρει και βασίλευε" 
 Εφιάλτες στην Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρχαν, τώρα που τους έχουν σπουδάσει στις χώρες τους και τους προετοίμαζαν χρόνια για την εργασία που τους ανέθεσαν σήμερα, κάνει το σκοπό τους να έρθει εις πέρας ακόμα πιο εύκολα. 
 Αυτό που χρειάζεται σήμερα, όχι μόνο ο τόπος μας, η Ελλάδα μας, αλλά ολάκερη η υφήλιος είναι αγάπη για τον άνθρωπο. 
 Ο Λευκός καβαλάρης της Αποκάλυψης είναι ξεκάθαρο πως είναι το μεγάλο κακό ! Δεν είναι Λευκός ως συμβολίζει την αγνότητα του χρώματος, μια και δεν είναι λευκός, απλά είναι ενδεδυμένος μανδύα λευκό για να παραπλανήσει το πλήθος, κρατάει στο χέρι του, τόξο "χωρίς βέλη" και έχει εξουσία επί του αέρα. 
 Τα ΜΜΕ σήμερα διαπράττουν το μεγαλύτερο έγκλημα, παραπλανούν τον κόσμο, διαμορφώνουν συνειδήσεις, χειραγωγούν κόμματα, ορίζουν πρωθυπουργούς, όλα αυτά  μέσα από τηλεοπτικά παράθυρα.
 Το 1994 Χένρυ Κίσινγκερ φέρετε να έκανε μια δήλωση σε μια συνάντηση υψηλά ιστάμενων σε ένα ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον. Την δήλωση αυτή αναπαρήγαγε σε άρθρο της η Turkish Daily News. Όπως και να έχει έγινε δεν έγινε η δήλωση αυτή σήμερα 19 χρόνια μετά, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα που και εμείς είχαμε αναδημοσιεύσει το 2010. Δείτε την δήλωση και το άρθρο μας τότε ΕΔΩ       
 Στις 23 Απριλίου του 2010 οι εφημερίδες έγραφαν: Παρότρυναν την τότε κυβέρνηση που τα ίδια διόρισαν, με στημένα σκάνδαλα, απαγωγές και απόπειρες δολοφονίας, να δώσει γη και ύδωρ για προσφυγή στον μηχανισμό. 
 Σήμερα τα ίδια αυτά μέσα, δεν έχουν να πληρώσουν τους μισθούς στους εργαζόμενους τους παρά τα τεράστια δάνεια που έχουν πάρει από το σύστημα που οι ίδιοι αποτελούν γρανάζι. 
 Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και όσο εσύ αναγνώστη που φτάνεις στο τέλος του κειμένου και δεν μένεις στον τίτλο όπως το 90% των αναγνωστών, ταΐζεις το σύστημα τους με τον ιδρώτα σου και το βιός σου, δεν θα αλλάξει τίποτα. 
 Η λύση θα έρθει μόνο όταν και ο τελευταίος βουλευτής βρεθεί στην φυλακή για εσχάτη προδοσία.     
 Ρίξε μια ματιά αν θέλεις σε ακόμα ένα σχετικό ενδιαφέρων άρθρο μου ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: