ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ: ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ



skouries7

Το καζάνι που βράζει στις Σκουριές θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβέρνησης που υπακούει τυφλά στους εγκληματίες τοκογλύφους και φτύνει κατάμουτρα τον λαό και τη χώρα.


Επτά αστυνομικοί κατέληξαν σε νοσοκομείο και ένας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό που ρίχτηκε χθες στις Σκουριές. 
Στην εισαγγελία Πολυγύρου οδηγούνται σήμερα οι τρεις διαδηλώτριες από τη βορειοανατολική Χαλκιδική, οι οποίες προσήχθησαν χθες πρωί, όταν στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού, προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτοκίνητο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» να προσεγγίσει τις εγκαταστάσεις και απωθήθηκαν από αστυνομικούς.
Οι προσαγωγές των τριών γυναικών, ηλικίας 25, 39 και 40 ετών, μετατράπηκαν σε συλλήψεις και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Κάτοικοι της Χαλκιδικής έχουν προγραμματίσει να μεταβούν στα δικαστήρια του Πολυγύρου για να συμπαρασταθούν στις τρεις κατηγορούμενες.
Η με το έτσι θέλω απόφαση της κυβέρνησης να φτιάξει μεταλλεία χρυσού, αδιαφορώντας για τη γνώμη των κατοίκων και σαρώνοντας ολόκληρο το οικοσύστημα της περιοχής, έχει φέρει ξεσηκωμό και έτσι, χύνεται αδερφικό αίμα. Ο εμφύλιος σπαραγμός είναι προ των πυλών και το κύμα εμφυλίου θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Προς μεγάλη χαρά των τοκογλύφων που έχουν σχεδιάσει και το πρόγραμμα διαμελισμού της χώρας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: