ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Χατζησωκράτης: Το γυαλί ράγισε. Ας μην σπάσει



 Κι εμείς, Χατζησωκράτη, όταν ελευθερωθεί η πατρίδα μας, από πολιτικά μιάσματα όπως εσύ και το κόμμα σου, θα επιμένουμε να τιμωρηθείτε παραδειγματικά.... τόσο παραδειγματικά, που ούτε καν φαντάζεστε....
Η δική σας φαντασία εξαντλείται εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. 
Η δική μας φαντασία, θα είναι ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ στους τρόπους της τιμωρίας σας...

Πόπη Σουφλή
Dimitris-Xatzisokratis
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Βήματος”, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη Δημοκρατική Αριστερά παραδέχτηκε ότι το κλίμα το οποίο διαμορφώθηκε στο εσωτερικό της κυβέρνησης λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει επιβαρύνει τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων, και ζήτησε να καταβληθεί από όλους προσπάθεια για να μην πέσει η κυβέρνηση.

“Εμείς ως ΔΗΜΑΡ θα εμμείνουμε να κατατεθεί σχέδιο νόμου από την κυβέρνηση. Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες 
παρακολουθούν πολλά πράγματα και αυτή την υποχρέωση, για την απόφαση πλεύσης που υπάρχει και ορίζει ότι στις 31.12.2013 η χώρα μας πρέπει να έχει ένα νόμο που θα αντιμετωπίζει τα καινούργια προβλήματα.
Το κυβερνητικό γυαλί έχει ραγίσει. Δεν πρέπει να σπάσει. Αυτό λοιπόν που πρέπει να δούμε παραπέρα είναι πώς θα μπορέσουμε να πορευτούμε και με τη διαφορά μας. Πολλές φορές η κυβέρνηση κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει κάτι μνημονιακό, αυτό όμως τώρα δεν είναι”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Χατζησωκράτη.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: