ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Κάτω Αχαΐα: "Ο Δήμος σας εύχεται καλό Πάσχα"… με τα σκουπίδια να κάνουν πάρτι στους δρόμους! ΦΩΤΟ


Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι κάτοικοι της Κάτω Αχαΐας να διαμαρτυρηθούν προς το Δήμαρχο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο για τα σκουπίδια που παραμένουν αμάζευτα για περίπου μια εβδομάδα. Πάνω στους υπερχειλισμένους από σκουπίδια κάδους τοποθέτησαν ταμπέλες με το ειρωνικό σχόλιο: «Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σας εύχεται καλό Πάσχα».
Όπως πληροφορείται το thebest.gr στην ενέργεια αυτή αρχικώς προχώρησε μια παρέα κατοίκων της περιοχής σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τη δημοτική Αρχή, στη συνέχεια όμως τους μιμήθηκαν αρκετοί συμπολίτες τους με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο μήνυμα να βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους κάδους της Κάτω Αχαΐας.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει μιλώντας στο thebest.gr, κάτοικος της περιοχής σήμερα ένα Αντιδήμαρχος επιχείρησε να τις κατεβάσει θεωρώντας ότι θίγεται ο Δήμος από το συγκεκριμένο σχόλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Δυτική Αχαΐα δεν έχουν συλλεχθεί τα σκουπίδια επί έξι μέρες καθώς οι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες και έχουν κατέβει σε επίσχεση εργασίας. Έτσι τα’ απορρίμματα κάνουν στην κυριολεξία πάρτι στα πεζοδρόμια, τη δυσοσμία, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών, να είναι έντονη.
Μάλιστα οι κάτοικοι διερωτώνται πώς θα γίνει φέτος Επιτάφιος; (Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη χθες έξω από την εκκλησία της Κ. Αχαΐας) 
Κάτω Αχαΐα: "Ο Δήμος σας εύχεται καλό Πάσχα"…  με τα σκουπίδια να κάνουν πάρτι στους δρόμους! ΦΩΤΟ  Αφόρητη η κατάσταση λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών
best.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: