ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ #SKOURIES -ΤΩΡΑ




Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μάχες σώμα με σώμα, ενώ οι αστυνομικές αρχές έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Αστυνομικοί αναφέρουν ότι υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού από καραμπίνα, ενώ οι κάτοικοι κάνουν λόγο για προβοκάτσια, καθώς δεν υπήρχε διαδηλωτής που να έφερε όπλο.
Με συντονισμό από ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα επιχειρηθεί η είσοδος στο χωριό μεγάλων αστυνομικών δυνάμεων, τη στιγμή που οι κάτοικοι στήνουν μπλόκα και ενισχύουν τα υπάρχοντα.


Παράλληλα όπως επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές οι αστυνομικές αρχές προσέφεραν κάλυψη το πρωί σε εργασίες παράνομης υλοτόμησης στην περιοχή, ενώ κατά την επίθεση των ΜΑΤ τραυματίστηκαν τουλάχιστον 7 άτομα.

Τρεις συλλήψεις γυναικών

 Σήμερα το πρωί εξήντα γυναίκες ανέβηκαν από την περιοχή Οξάρες στο δάσος και προχωρούσαν προς το εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές. Οι γυναίκες δεν κατάφεραν να φτάσουν στο εργοτάξιο καθώς η αστυνομία απαγόρευσε την διέλευσή τους. Χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με τις ασπίδες τους στις γυναίκες τραυματίζοντας μία, η οποία μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Πολυγύρου. Στη συνέχεια η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις γυναικών   θεωρήθηκε ότι εμπόδιζαν την διέλευση ενός τζιπ της αστυνομίας...Οι συλληφθείσες μεταφέρονται στο  αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου όπου αναμένεται να περάσουν αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις συλληφθείσες είναι τραυματισμένη στο χέρι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει επαφή με τις γυναίκες που έχουν συλληφθεί, καθώς η αστυνομία απαγορεύει την είσοδο στο αστυνομικό τμήμα, τόσο των δικηγόρων, όσο και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σπεύσει για συμπαράσταση.



Πηγή: alterthess.gr
 ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: