ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΤΟ ΡΙΟ!



Σκηνικό φθινοπώρου ένα βήμα πριν το καλοκαίρι eεπικράτησε στην Πάτρα, με δυνατούς ανέμους που μεταφέρουν την σκόνη και κάνουν τις αλλεργίες να "χτυπάνε" κόκκινο. Ο Μάης μετά τις υψηλότατες θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια, άρχισε να κάνει τα ...κόλπα του. Από χθες το μεσημέρι οι άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα σε αρκετές περιοχές, όπως π.χ. στην Έλληνος Στρατιώτου όπου κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ ή στην οδό Αθηνών όπου είχαμε πτώση δέντρων. 
Θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 7 και κατά διαστήματα  8 μποφώρ επιρκατούσαν από νωρίς το απόγευμα σε Πατραϊκό και Κορινθιακό κόλπο. Στο μεταξύ χθες το βράδυ στο Ρίο χτύπησε μικρής έντασης ανεμοστρόβιλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως μία γυναίκα… έχασε προσωρινά την τσάντα της από την σφοδρότητα του ανέμου. Επίσης προκλήθηκαν μικροζημιές σε σπίτια και καταστήματα. 
Η σκόνη που έχει απλωθεί στην περιοχή απο τους δυνατούς ανέμους έχει στείλει στο νοσοκομείο πολλούς αλλεργικούς, ενώ δεν λείπουν και οι εποχιακές ιώσεις που ευνοούνται από παρόμοια καιρικά φαινόμενα και έχουν στείλει πολλά παιδιά στο Καραμανδάνειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: