ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: «Μίσος» η υπεράσπιση του γάμου




Στoν ανάποδο κόσμο που ζούμε, η υπεράσπιση του γάμου ως η ένωσης ενός άνδρα και μιας γυναίκας, θεωρείται «μίσος», ενώ η στήριξη των "gay" ή πολυγαμικών σχέσεων θεωρείται ανεκτική, θαρραλέα και προοδευτική.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Stanford, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που είναι μέλη της ομάδας της πανεπιστημιούπολης που υπερασπίζεται τον «παραδοσιακό γάμο», γνωστή ως AnscombeSociety, κατηγορήθηκαν πρόσφατα για «μισαλλοδοξία» από την "ανεκτική" αριστερά - και κατηγορήθηκαν ότι θέλουν να διαδώσουν «ρητορική μίσους» στην πανεπιστημιούπολη. (Ρητορική μίσους είναι αυτό που οι αριστεροί και ομοφυλόφιλοι λένε ότι είναι. Συνήθως αφορά απλώς το να λες την αλήθεια για τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πράξεις).
 Όταν η Κοινωνία Anscombe ανακοίνωσε ότι διοργάνωνε ένα σεμινάριο με τίτλο «Κοινωνώντας Αξίες: Γάμος, Οικογένεια & ΤαMedia», η διοίκηση των φοιτητών αρνήθηκε να παράσχει οποιαδήποτε φοιτητικά δίδακτρα για την εκδήλωση.
Η Anscombe Εταιρεία βλέπετε, προωθεί τόσο ντεμοντέ απόψεις όπως αγνότητα πριν τον γάμο, «παραδοσιακός γάμος», και αντιτίθεται στην εξάπλωση της πορνογραφίας στην κοινωνία μας.

Η διοίκηση των φοιτητών, όμως, θεωρεί αυτές τις αρχές ως «ρητορική μίσους» και αρνήθηκε να χορηγήσει κεφάλαια σε αυτήν την ομάδα.
Στην πραγματικότητα, αποφάσισαν ότι το να διοργανώνεις ένα σεμινάριο σχετικά με το γάμο θα ήταν τόσο καταστροφικό για τους "γκέι" στην πανεπιστημιούπολη που θα μπορούσε να τους κάνει να αυτοκτονήσουν ή να αισθάνονται λιγότερο ίσοι από τους άλλους στην πανεπιστημιούπολη. Η εκδήλωση, υποστηρίζουν οι αριστεροί φοιτητές, απλά αποκρύπτει τις διακρίσεις και τα "μηνύματα μίσους".
Για τους αριστερούς και τους «γκέι», η ανοχή και η ελευθερία του λόγου ισχύουν μόνο για ‘πολιτικά ορθές’ ομάδες, όχι για ομάδες όπως η Anscombe Society που υπερασπίζονται το γάμο και τη σεξουαλική αγνότητα. Στο Στάνφορντ, το πάνω είναι κάτω, το μαύρο είναι άσπρο, και η χριστιανική ηθική θεωρείται ανήθικη.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: