ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Θέλουν συγκυριαρχία στο Αιγαίο οι κωλογερμαναράδες αλλά όχι με την Ελλάδα!!! ~ Και οι ξεφτιλισμένοι που ψηφίσατε όλοι σεις οι άσχετοι, θα τους την δώσουν…


Posted by diafimiseto στο 12/10/2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΟΚ ΑΠΟ…ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ “ΓΗ & ΥΔΩΡ” ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ…ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!

agiao


Lesfemmes Shop ~ Ρουχισμός ~ επιλεγμένα εσώρουχα




Από την πρώτη στιγμή που η κυρία Μέρκελ άρχισε δημοσίως να ανησυχεί για τα “εξωτερικά σύνορα” της ΕΕ και τη φύλαξή τους… κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει.

Άρχισαν πλέον να γίνονται κάτι περισσότερο από φανερά τα τα απαράδεκτα γερμανικά σχέδια περί …κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο !!! Η γερμανική κυβέρνηση προφανώς δεν προσγειώθηκε στον πλανήτη γη πρόσφατα . Γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο Αιγαίο εξαιτίας της Τουρκίας. Κι εμείς γνωρίζουμε πια πολύ καλά τα τεράστια γερμανικά συμφέροντα που παίζονται στην Τουρκία και ειδικά στα μικρασιατικά παράλια.

Μέρκελ ,Σόϊμπλε και οι παρατρεχάμενοι είναι προφανές ότι μας ετοιμάζουν σχέδιο “συγκυριαρχίας” με τη Τουρκία, όπως γράφει σε δημοσίεμα του το onalert.gr.

Ελλάδα και Τουρκία θα περιπολούν “από κοινού” στο ανατολικό Αιγαίο,προσπαθώντας να σταματήσουν το μεταναστευτικό κύμα από τη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι μέρος της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν Τουρκία και ΕΕ. Συμφωνία που θα επικυρωθεί όπως γραφει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, στις επαφές που θα έχει αύριο ο Ερντογάν με ευρωπαίους ηγέτες.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η Τουρκία θα πρέπει να δεχθεί να εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να ασφαλίσει τα σύνορά της με την ΕΕ συμμετέχοντας σε κοινές περιπολίες με την ελληνική ακτοφυλακή στο ανατολικό τμήμα του Αιγαίου, οι οποίες θα συντονίζονται από την ευρωπαϊκή υπηρεσία εποπτείας των συνόρων Frontex, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εφημερίδα, το δημοσίευμα της οποίας επικαλείται το AFP.

Οι μετανάστες οι οποίοι θα συλλαμβάνονται θα οδηγούνται πίσω στην Τουρκία, όπου θα κατασκευαστούν και θα συγχρηματοδοτηθούν από την ΕΕ έξι νέοι καταυλισμοί που θα μπορούν να στεγάσουν έως και δύο εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Από την πλευρά τους, οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να δεχθούν να φιλοξενήσουν έως και 500.000 ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στην Ευρώπη διά θαλάσσης με κάθε ασφάλεια, χωρίς να καταφεύγουν σε διακινητές, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και γερμανικές πηγές.

Τελικά, οι Γερμανοί δεν έχουν να κάνουν μόνο με την γενοκτονία των Εβραίων στην Ευρώπη, έχουν να κάνουν και με την γενοκτονία των Ελλήνων στην Μ.Ασία. Όταν ένας Γερμανός στρατηγός περπατούσε στην Σμύρνη κατά το διάστημα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και άκουσε να μιλούνε ελληνικά, εντυπωσιάστηκε. Τότε ρώτησε τον Τούρκο που τον συνόδευε με έκπληξη γιατί ανέχονται και δεν έχουν εξαφανίσει τους Έλληνες από την περιοχή !!!  Τόσο μίσος για την Ελλάδα!!!  Ας τ’ ακούνε όσοι περιμένουν πατριωτική πολιτική από τους τσιπροκαμένους και όλα τα ανθελληνικά μιάσματα που ψήφισαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: