ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΥΛΗ : “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ” ΣΟΥΡΓΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


  
«Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη, αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή”, δήλωσε ο πορδυπουργός!

ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠ’ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..

ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ… ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ‘ ΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ…


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν σήμερα η Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας με το γνωστό άνετο ύφος του, ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να απαντάει στον Γιώργο Κουμουτσάκο για το προσφυγικό. Ηταν μόλις λίγα λεπτά που είχε αρχίσει την ομιλία του, όταν οι βουλευτές που ήταν από κάτω άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν για κάτι που είπε: «Ακούσαμε καλά;». Οχι, ο πρωθυπουργός δεν έκανε κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση, αλλά ένα πολύ χοντρό λάθος. Οπως είπε «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα» και άφησε όσους γνωρίζουν ελληνικά, άλαλους! (δείτε παρακάτω το βίντεο από το 13:40)
Αλλη αναφορά που προκάλεσε αίσθηση είναι όταν στην πρωτολογία του είπε ο πρωθυπουργός: «Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή»! (στο βίντεο από το 4:10)
Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το tweet την ίδια ώρα που ζητούσε να απομονωθούν οι αντιρατσιστικές φωνές!

“Η πλήρης διάψευση, της δήθεν αριστερής “ιντελλεκτουέλ” εικόνας, που καλλιεργείται τόσα χρόνια. Οι πιο πολλοί τους τελικά, ήταν και είναι, απλοί “παπαγάλοι” των διάφορων ετοιματζίδικων μανιφέστων, που τους σέρβιραν στις διάφορες “μαζώξεις” και τοπικές οργανώσεις. Μασημένη τροφή, για ερυθρά μηρυκαστικά. Το “γελαστό παιδί”, τελικά είναι σκέτη βιτρίνα. Ο, δίχως ανησυχίες, μεγαλοαστός μπούλης, που έγινε “αριστερός”, από τη …γκόμενα του! Ακούμε επί τρία χρόνια, για “αμόρφωτους χρυσαυγίτες” και τελικά μας αποκαλύπτεται η απόλυτη κενότητα της …”σοφιστικέ” νέο-“αριστεράς”!


Οχι μόνο τη Θράκη και τα νησιά θα τα χάσουμε, αλλά κι όλη την Ελλάδα αν δεν κάνουμε ανεξάρτητο καλά οργανωμένο ασφαλές ελληνικό κράτος… Σ΄ αυτή την περίπτωση μόνο μπορούμε να φανούμε αποτελεσματικά χρήσιμοι στους πρόσφυγες των πολέμων γύρω μας και να μην πνίγονται, τουλάχιστον ως θύματα δουλεμπορίου.. Και όσοι θέλουν θα μπορούν να εργαστούν εδώ..

Τότε μπορεί να μην ‘χουν κανέναν πρόβλημα να μείνουν μαζί μας, αφού οι μεγάλες επιχειρήσεις,όπως τα δημόσια έργα, οι μεταφορές η μεταποίηση, η ενέργεια, θα είναι εθνικοποιημένες και καλά οργανωμένες, ακομμάτιστες χωρίς διαφθορά δηλαδή.. Πολιτική βούληση χρειάζεται, τίποτα παραπάνω ))


 http://anaktisis.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: